66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışma var mı?

Bekliyordum ama şimdi yemeğe geçeceğim 15dk sonra ULANNNN !!!! :oley::D

Ben katılabilirim bak bu sefer :) online iken denk geldi sonunda

Evet, bekliyoruz. Güzide bir arkadaşımız inşallah coşturacak bizi.

Tapatalk

Dış mihrak kedi lobisinin tezgah planlarına karşın, burada bekler seni de yazdırırım yoldaşım :D
Son zamanlarda lobimize dönük planlı olduğu şüphe götürmeyen saldırılar ve saldırı girişimleri , kurulan pusular ve tezgahların bizler tarafından izlenilmediği algısına kapılmasın kimse ,,
Gücümüz 1000 yıllık tarihimizden gelmektedir , Ozan Lobidashım bu yolda pençelerimiz her daim bileylidir :tank:

Aslan Türkoğlu bu iş sana patlar. Haydi Aslanım :D

Birkaç gün müsait olmayacağım maalesef. Yarın önemli bir iş görüşmem var. İşi alırsam önümüzdeki günlerde mutlaka yapacağım ama şimdi sıra Emrah, Erman abi ve en esası Tuncay'da. Adam smod oldu ama piyasalarda yok. Ben smod olsam en az
5 yarışma talep ederdiniz smodluğun şerefine. :D nitekim mod olduğumda iki yarışma arka arkaya düzenlemiştim. Uzun lafın kısası Tuncay'ı yıpratın. Zaten kaç aydır yarışma yaptığı yok.

Son zamanlarda lobimize dönük planlı olduğu şüphe götürmeyen saldırılar ve saldırı girişimleri , kurulan pusular ve tezgahların bizler tarafından izlenilmediği algısına kapılmasın kimse ,,
Gücümüz 1000 yıllık tarihimizden gelmektedir , Ozan Lobidashım bu yolda pençelerimiz her daim bileylidir :tank:

Kimse gücünüzü sınamaya kalkmasın değil mi? :D

Ben burdayken yapalim şu işi. Yine hatunun telefon tacizine ugramadan siraya girmem lazim.

Birkaç gün müsait olmayacağım maalesef. Yarın önemli bir iş görüşmem var. İşi alırsam önümüzdeki günlerde mutlaka yapacağım ama şimdi sıra Emrah, Erman abi ve en esası Tuncay'da. Adam smod oldu ama piyasalarda yok. Ben smod olsam en az
5 yarışma talep ederdiniz smodluğun şerefine. :D nitekim mod olduğumda iki yarışma arka arkaya düzenlemiştim. Uzun lafın kısası Tuncay'ı yıpratın. Zaten kaç aydır yarışma yaptığı yok.

İyi bakalım, iş görüşmen olmasa çökmüştüm de neyse :D Başarılar bu vesileyle :D

Evet. Kime gönderiyoruz şarkılarımızı. Tam saha pres yapalım lütfen.

Tapatalk

Alpay Asma ya çöküyoruz beyler :D Alpay sen ne güzel yarışma yaptın yav geçenlerde :D

Gidin Star TV' de Fetih 1453' ü izleyin o zaman ne diyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt