Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekliyordum ama şimdi yemeğe geçeceğim 15dk sonra ULANNNN !!!!ley:
![]()
Son zamanlarda lobimize dönük planlı olduğu şüphe götürmeyen saldırılar ve saldırı girişimleri , kurulan pusular ve tezgahların bizler tarafından izlenilmediği algısına kapılmasın kimse ,,Dış mihrak kedi lobisinin tezgah planlarına karşın, burada bekler seni de yazdırırım yoldaşım![]()
Aslan Türkoğlu bu iş sana patlar. Haydi Aslanım![]()
Son zamanlarda lobimize dönük planlı olduğu şüphe götürmeyen saldırılar ve saldırı girişimleri , kurulan pusular ve tezgahların bizler tarafından izlenilmediği algısına kapılmasın kimse ,,
Gücümüz 1000 yıllık tarihimizden gelmektedir , Ozan Lobidashım bu yolda pençelerimiz her daim bileylidir :tank:
Birkaç gün müsait olmayacağım maalesef. Yarın önemli bir iş görüşmem var. İşi alırsam önümüzdeki günlerde mutlaka yapacağım ama şimdi sıra Emrah, Erman abi ve en esası Tuncay'da. Adam smod oldu ama piyasalarda yok. Ben smod olsam en az
5 yarışma talep ederdiniz smodluğun şerefine.nitekim mod olduğumda iki yarışma arka arkaya düzenlemiştim. Uzun lafın kısası Tuncay'ı yıpratın. Zaten kaç aydır yarışma yaptığı yok.