66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemal konuya geldiğine göre onunla devam edelim; 22. puanlar şampiyonluk mücadelesi veren ve Kedi Lobisine yakınlığı ile bilinen Kemal Bulur dan geliyor, Kemal bakalım rakiplerine puan vermiş mi?

12-Brotherhood man-save your kisses
10-The hair-let the sunshine
08-R.Kelly-I Believe
07-Enbe orkestrası-İlyas Yaçıntaş
06-Sammy Davis-candy man
05-Goren Bregovic
04-Red hot chili peppers
03-The cars drive
02-Joe dassin-archive ina
01-gipsy casual

Kemal rakiplerine puan vermemiş, akıllıca :)

23. puanlar bir diğer şampiyonluk adayı Doğu Alkan dan geliyor, bakalım o rakiplerine puan vermiş mi? Doğu nun puanlarının ardından bir puan tablosu daha paylaşacağım; Doğu puanlarını tersten vermiş heyecan yapmayın :D

Red Hot Chili Peppers - The Adventures of Rain Dance Maggie 1 Puan

R. Kelly - I Believe I Can Fly 2 Puan

Abdal - Pınar Başından Bulanır 3 Puan

Riff Cohen - Dans Mon Quartier 4 Puan

Dream Theater - Hollow Years 5 Puan

Summoning - Earthshine 6 Puan

Sammy Davis JR - Candy Man 7 Puan

David Bowie - Heroes 8 Puan

Secret Garden - Song from a Secret Garden 10 Puan

Foreigner - Waiting for a girl like you 12 Puan

ngQJVM.jpg

Sadece tek bir puanlama kaldı, bu puan durumuna göre sadece 2 şampiyon adayımız var Kemal ve Doğu.

Tevfik' in 2. lik şansı var ama 3. lüğü kaybetme ihtimali de var. Diğer 3. lük adayları Alpay, Cenk ve Erman.

Şampiyonu ve kürsüyübelirleyecek 24. ve son oylar Komodo Ejderlerinden Tuncay Van dan gelecek.Bakalım verdiği puanlar ile kimi şampiyon yapacak, kimi kürsüye çıkaracak.Lobidaşlarını üzecek mi, sevindirecek mi? Görelim bakalım :D

İşte ilk 4 puanı;

04 Riff Cohen - Dans Mon Quartier
03 Dream Theater - Hollow Years
02 David Bowie - Heroes
01 The Hair-Let The Sunshine In

Ne Doğu' ya ne de Kemal' e puan çıkmadı.

Bir sonraki mesajım hem 3. yü hem de şampiyonu belirleyecek :D

Şimdi şampiyon şarkıyı dinlemeye başlıyorum, bittiğinde Tuncay' ın kalan puanlarını, dolayısı ile şampiyonu ve kürsüyü açıklayacağım :D

Arkadaşlar açıkcası hiç beklemiyordum puan veren herkese tek tek teşekkür ediyorum. Ve organizasyonu düzenleyen @B. Arda Aycan abiye özellikle teşekkür ediyorum. Hem biraz beklettim şahsi işlerimden dolayı puanlamayı geç gönderdim. Anlayışınız ve puanlar için sağolun. Ayrıca ikinci olan Kemal Bulur ve üçüncü olan Alpay Asma tebrik ederim.

Son düzenleme:
Bu 66. yarismadan aldigim ders, eski guzel Fransiz eserler ile katilmamak oldu. Francoise Hardy ile de kotu bitmisti Joe Dassin ile de kotu bitti :D Bu forum bu muzikleri anlamiyor :D Populer sarkilara yogunlasacagiz muhtemelen.

Yasasin Komodo Ejderleri :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt