66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f25d4a2bd304bc9ce37e5d324af279dd.jpg

Böyle cevap vereyim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tebrikler ağabey. Bende de 3 -4 TB'lik bir arşiv var. Fakat ilk bölmenin yarısını kaplamaz,zira hardiskte :D

Acayip sidik yarıştırasım geldi, ama bu sefer nefsime yenilmeyeceğim... Bi 5 dakika sigara içip kendime geleyim bari.

Yarım saat büfeye gidip gelmem lazım, yazdırabilir misiniz ?

Yarışma mı var beni de yazdırsanıza be :smilet-digitalpoint

Ben yazdırırım, gitmiyorum büfeye falan oğlan varmış o getirecek siparişimi... Yalnız neden oğlan detayını verdi büfeci anlamadım, tamam yolluyorum de geç değil mi :D

Ben yazdırırım, gitmiyorum büfeye falan oğlan varmış o getirecek siparişimi... Yalnız neden oğlan detayını verdi büfeci anlamadım, tamam yolluyorum de geç değil mi :D

Hahahahaha ulan çok pis bir muhabbete gidiyor üsteki mesajlarla birlikte :D

Dinozor muhabbeti yapalım dedik adam konulu film dedi yahu sen büfe ile ilgilenirken.

Yahu bunu nasıl başarıyor bilmiyorum ama başarıyor bir şekilde. Adamdan otel tavsiyesi istedim, konu nasıl olduysa gang bilmem neye bağlanmıştı :D Senin konuları contact'a bağlama yeteneğinden bile ileride bir yeteneği var. O kadar iyi yani bu konuda :D

Emrah mantıyı fazla kaçırdı sanırım, uyuyup kaldı galiba. :)

Yahu bunu nasıl başarıyor bilmiyorum ama başarıyor bir şekilde. Adamdan otel tavsiyesi istedim, konu nasıl olduysa gang bilmem neye bağlanmıştı :D Senin konuları contact'a bağlama yeteneğinden bile ileride bir yeteneği var. O kadar iyi yani bu konuda :D

Contact yaptırıyor demek gangbang ile insanları. "Kaç kişi var orda lan" der gibi :D Zaten Türkiye'den gitmek istiyor Erman. Ben nereye gitmek istediğini tahmin ediyorum : Balkan devletleri, slav ırkının olduğu coğrafya ile ebony mebony ver oni. Viv Thomas da tanışmak istedikleri arasındaymış. Rocco'yu es geç dedim en son kendisine, aman diyim :D

Ben nedense hep en kötüsünü düşünüyorum. Bu Emrah otel odasında ölü bulunmasın maazallah. :(

Kardeşim. ;( Allah rahmet eylesin.

Contact yaptırıyor demek gangbang ile insanları. "Kaç kişi var orda lan" der gibi :D Zaten Türkiye'den gitmek istiyor Erman. Ben nereye gitmek istediğini tahmin ediyorum : Balkan devletleri, slav ırkının olduğu coğrafya ile ebony mebony ver oni. Viv Thomas da tanışmak istedikleri arasındaymış. Rocco'yu es geç dedim en son kendisine, aman diyim :D

Hahahahahahahahahahahaha

Son zamanlarda okuduğum en güzel mesajdı, attım fava yılın mesajına aday gösterecem bunu :D

Erman sen neden böyle oldun kardeşim ?
Hahahahaha ulan çok pis bir muhabbete gidiyor üsteki mesajlarla birlikte :D
Dinozor muhabbeti yapalım dedik adam konulu film dedi yahu sen büfe ile ilgilenirken.
Bütüncül yaklaşım sergileyince hakikaten hiç hoş değil :D
Ahahahahahhhhhh :D :D Arkadaş bir şey demedim kaç tb konulu filmin var diye sordum olayı getirdiğiniz noktaya bakın :D Bence sizin içiniz fesat kardeşim sıkıntı sizde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt