66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aranızda ev sinema sisteminden anlayan var mı? Benim sistemin dvd playeri bazı dvdleri okumamaya başladı sanırım lensinde falan sorun var. Garantisi de biteli çok oldu şimdi gitsem bana bir DVD Player fiyatı kadar masraf çıkartacaklar. Dışarıdan yeni bir dvd ya da blu ray player alsam çalışır mı 5.1 hoparlörlerimle?

Tuncay Smod olmuşsun. Tebrik ederim, başarılarının da devamını dilerim kardeşim. Aslan'ı ez biraz. Devrecilik yap.

Tapatalk

Tuncay'ın ne haddine beni ezmesi? :D
Rütbesi büyük olabilir ama kendisi benim kardeşimdir. Saygıda kusur ederse kellesinin gideceğini en iyi o bilir.

Aranızda ev sinema sisteminden anlayan var mı? Benim sistemin dvd playeri bazı dvdleri okumamaya başladı sanırım lensinde falan sorun var. Garantisi de biteli çok oldu şimdi gitsem bana bir DVD Player fiyatı kadar masraf çıkartacaklar. Dışarıdan yeni bir dvd ya da blu ray player alsam çalışır mı 5.1 hoparlörlerimle?

DVD' yi okumuyorsa içindeki kristalde problem vardır. Toparlayabilirim diyosan aç bi temizle derim. Genelde bu sebep oluyor ama kesin bişey diyemem.

Tapatalk

Bugüne kadar kellen kelle olarak faliyetini devam ettirebiliyorsa, sayemde olduğunu unutuyorsun ağabey. ;)

boyundan-buyuk-islere-kalkisma-3110.jpg

:H

Blu Ray'ın bağlantı şeklini bilmiyorum. Sistemine bağlantı yolu varsa olur neden olmasın. Zaten giriş ve çıkışlar Universal. Sistemin çok eski değilse olur.

Tapatalk

İşte hoparlörlerin kabloları var ve DVD playere giriyor, benim sistemden anladığım bu kadar :D

Olur diye düşünüyorum. Zaten gelen kablolar sesi iletmek için olan kablolar. Sarı, beyaz ve kırmızı kabloları kastediyorsan bu girişler universal.

Tapatalk

Yok onlardan değil, tırnaklı olanlardan girişler, LG' nin kendisine sormak lazım en iyisi, bir model önerirler mutlaka.

Yok onlardan değil, tırnaklı olanlardan girişler, LG' nin kendisine sormak lazım en iyisi, bir model önerirler mutlaka.
Ses sistemini marka ve modeli ile google de arattır. Mutlaka bir cevap bulursun. Görmeden bişey demek çok zor. Yoksa anlamadığım birşey değil.

Tapatalk

5.1 sistemin girişleri nasıl abi ? AUX ise problem olmaz, 5.1-7.1 aux girişi olan herhangi bir player işini görür.

AUX böyle bir şey

https://www.google.com.tr/search?q=...oTCKvkheWB3scCFYPXGgodukoBQA&biw=1440&bih=727

Abi bu arada B. Arda Aycan senin gibi elit bir kimseye yakıştıramadım, dvd player mı kaldı bu devirde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt