- 26 Eylül 2012
- 118.942
- 67.299
- 4.818
Likeni verdim ama bu likeler haram bilesin. Çünkü benim hakkımdı.manipülasyon yapmasaydım rüyanızda görürdünüz yarışmayı.
Kanka sen de haftaya 68.yarismayi patlat seni likelar icinde yüzdürelim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Likeni verdim ama bu likeler haram bilesin. Çünkü benim hakkımdı.manipülasyon yapmasaydım rüyanızda görürdünüz yarışmayı.
Kanka sen de haftaya 68.yarismayi patlat seni likelar icinde yüzdürelim![]()
Seni sinemalarda gormek istiyoruz o zaman baskanEyvallah kardeşim. Yok la, ben tiyatro ve sinema universitesinde okuyorum. Asıl işim sanat yani.radyocu değilim. O işi de yapıyordum da, asıl mesleğim o değil.
Seni sinemalarda gormek istiyoruz o zaman baskan![]()
Sanada hemen Hollywoodda basla demedikTuncay'ım sinema işi biraz tuzlu. Amerika kıtasına adım atmam lazım. Hazır sen de Kanada'dayken diyorum, kesenin ağzını açarsan neden olmasın?![]()
Sanada hemen Hollywoodda basla demedik![]()
Birazda Hindistan havasi alsinBollywood'a yollariz. Hindistan havasini görsün aslan![]()
Çok beklersin.![]()
Tapatalk
Canın sağolsun diyeceğim ama Aslan kelleni alır böyle bir durumda.Beklerim, beklerim, baktım olmadı kendim düzenlerim, yarışmaya seni de almam :H
Canın sağolsun diyeceğim ama Aslan kelleni alır böyle bir durumda.![]()
Tapatalk
Aslan böyle bir durumda senin kelleni almazsa, kendi kellesini huzuruma sunsun.Dursun' un İbrahimoviç' i alabilme ihtimali neyse Aslan' ın benim kellemi alabilme ihtimali de o kadar![]()
Aslan böyle bir durumda senin kelleni almazsa, kendi kellesini huzuruma sunsun.![]()
Tapatalk
Tuncay Smod olmuşsun. Tebrik ederim, başarılarının da devamını dilerim kardeşim. Aslan'ı ez biraz. Devrecilik yap.Birazda Hindistan havasi alsin![]()
Kürsüye giremeyecek olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik olmasın bu hava Alpay.Hava ne kadar basık ya. Ne kadar basık bir hava var.
![]()
Kürsüye giremeyecek olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik olmasın bu hava Alpay.![]()
Tapatalk
Ooo tarlaları panel de mi ekiyorsunuz.Her türlü girerim merak etmeyin hiç.ley:
Yarışmayı porsuk sevdalısı Emrah Yıldırım adminimiz yapıyor.![]()