66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan n' oldu iş görüşmesi, kaptın mı işi?

Şimdilik olumlu diyebiliriz abi. Projeyi sunduk. Kabul ettiler ama son bir kez değerlendirip onaylamaları gerekiyor. Onayladıkları takdirde önümüzdeki haftadan itibaren başlıyoruz Allah'ın izniyle. Başlıyoruz diyorum çünkü bir ekip işi. Benim oluşturduğum özel bir tiyatro grubuyla, Gürcistan'ın birçok bölgelerinde Turgut Özakman'ın "Duvarların ötesi" eserini tiyatro oyunu olarak oynayacağız.

Şimdilik olumlu diyebiliriz abi. Projeyi sunduk. Kabul ettiler ama son bir kez değerlendirip onaylamaları gerekiyor. Onayladıkları takdirde önümüzdeki haftadan itibaren başlıyoruz Allah'ın izniyle. Başlıyoruz diyorum çünkü bir ekip işi. Benim oluşturduğum özel bir tiyatro grubuyla, Gürcistan'ın birçok bölgelerinde Turgut Özakman'ın "Duvarların ötesi" eserini tiyatro oyunu olarak oynayacağız.

Hadi hayırlısı o zaman, olmuş gibi gözüküyor, tebrikler :)

Halkın admini Emrah Yıldırım 67. Yarışmayı yapmak için kolları sıvadı.
(Bayılıyorum bu tabire) :D

Haberleri bekliyoruz :)

Evet beyler, bir son dakika gelişmesini aktarmanın gururunu yaşıyorum. Efsane geri dönüyor. (Tabi neye göre, kime göre efsane olduğu tartışılır) @Emrah Yıldırım aylar sonra bu akşam yarışma düzenleyecek. Puan, tag, büyük avatar ödülü de cabası. Duyduk duymadık demeyin.

Normal de emrivakiyi sevmem yapmıyorum yazacaktım ama Can'ın postunu görünce kıramadım :D

Halkin admini Emrah, halkini sevindirmeye geliyor.

Sen yazmasan sırf Aslan'a gıcıklık olsun diye yapmayacaktım :D

Yarışmanın kayıt ve açıklama saatleri esnek olacak yeterince müsait olamadığım için.Kayıtları bu akşam 10'dan sonra alabilirim sanırım ama daha sonra da olabilir.

Normal de emrivakiyi sevmem yapmıyorum yazacaktım ama Can'ın postunu görünce kıramadım :D

Sen yazmasan sırf Aslan'a gıcıklık olsun diye yapmayacaktım :D

Evet beyler bakin sayemde yarisma göreceksiniz, bende sizden like'lari göreyim pamuk eller cebe :) :)

Ben gece 1den beri uğraşıyorum :asd:

Sac kestirmeye gittigimde kayitlari alirsin Allah bilir, kaciririz yarismayi :D Belli bir saat versen mesela :D

Sen radyocu degil misin. Birde tiyatro mu oynuyorsun:D Başarilar dilerim aslancim.:P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt