66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış yere tıklamışındır belki, o tıkladığın yerde php karekökleri vardır... Olmayacak iş değil, şahsen ikna oldum :D
Bugün birşey dikkatimi çekti Mehmet. Tweet atarken çok yumuşak üslup kullanıyorsun. O tweetleri gören Dursun hayatta istifa etmez. Lütfen, rica ediyorum, müsaitseniz istifa eder misiniz nedir yahu.:D

Tapatalk

Bugün birşey dikkatimi çekti Mehmet. Tweet atarken çok yumuşak üslup kullanıyorsun. O tweetleri gören Dursun hayatta istifa etmez. Lütfen, rica ediyorum, müsaitseniz istifa eder misiniz nedir yahu.:D

Tapatalk
Mehmet ‏@GSC_Ars 3 sa.3 saat önce #DursunÖzbekistifaEt Yalnız eskiden Galatasaray lisesi mezunları gözümde çok büyürdü, artık büyütmüyorum. Dursun başkan bu algıyıda yıktı

#dursunözbekistifaet 3 ay gibi bir sürede Galatasarayın gelmiş geçmiş en kötü başkanı olmayı başardın,rica ediyorum bununla yetin ve git

Bence küfürden daha ağır :)

Son düzenleme:
Abi yarisma yok, bari 65'.yarismadan kalan puanimizi verin :D

Yarışmayı salın da şikeyle stratejiye doyalım :asd22:

tayyipagliyor-7D75-128F-502F.jpg

Ağlıyoruz eurovisionsuz :(

Millet beni geçti yahu. :D

Gecenin 1'inde konu hortlatıyor artık. :oley:

Evet beyler, bir son dakika gelişmesini aktarmanın gururunu yaşıyorum. Efsane geri dönüyor. (Tabi neye göre, kime göre efsane olduğu tartışılır) Emrah Yıldırım aylar sonra bu akşam yarışma düzenleyecek. Puan, tag, büyük avatar ödülü de cabası. Duyduk duymadık demeyin.

Evet beyler, bir son dakika gelişmesini aktarmanın gururunu yaşıyorum. Efsane geri dönüyor. (Tabi neye göre, kime göre efsane olduğu tartışılır) Emrah Yıldırım aylar sonra bu akşam yarışma düzenleyecek. Puan, tag, büyük avatar ödülü de cabası. Duyduk duymadık demeyin.

Sen böyle yazdığın için yatmasın yarışma :D

Halkin admini Emrah, halkini sevindirmeye geliyor.

Saat 21:00'den önce kayıtları açmayın mümkünse :D

Son yarismayi kacirdim, bakin bu sefer yazdirin beni eger online degilsem ;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt