66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyahlı Kadın 2'yi izledim bugün. Açıkcası beklentilerimin altında kaldı. Biraz klişe olacak ama ilki daha iyiydi. Ama yine de son dönemlerde düşen korku filmleri piyasasında sağlam sayılabilecek filmlerden. Özellikle birkaç sahnesi var ki, yalnız başına ve gece yarısı izliyorsanız gerim gerim gerilirsiniz. :)

Başrolde hangi bacim oynuyor. İzleyebilirim şimdi. Dedigin gibi tirsacam mi bakalim.:P

Başrolde hangi bacim oynuyor. İzleyebilirim şimdi. Dedigin gibi tirsacam mi bakalim.:P

Phoebe Fox diye bir eleman yer alıyor ama o kadar da dikkatimi çekmedi. Hem performansı, hem de güzelliği vasata yakındı. :D

Ama sen sırf korku için izleyeceğim diyorsan, sağlam film.

Day five..5:10 a.m. Still waiting for the competition. There is no hope.. If you listen to this, I'll wait on the dock at noon everyday.. I have food, clean water and a safe shelter You are not alone..

In this age, competitions have become monthly events and this has had an effect on our psycology. Members no longer look for sense of music art when they participe in a contest but for satisfaction of winning.

Alınmana üzüldüm Emrah, sen koskoca siteyi yöneten çok kıymetli bir kardeşimizsin. Sistem sorunu doğrudan teknik ekibin sorumluluğundadır diye tahmin ediyorum. Sorumlu, işini doğru yapmayan Erman Türker 'dir.

Erman Türker forumun Hamza'si gibi. Tam linç edilmelik.

Alınmana üzüldüm Emrah, sen koskoca siteyi yöneten çok kıymetli bir kardeşimizsin. Sistem sorunu doğrudan teknik ekibin sorumluluğundadır diye tahmin ediyorum. Sorumlu, işini doğru yapmayan @Erman Türker 'dir.
Heh bir ben kalmıştım zaten işini doğru yapmayan :D :D Yav kardeşim elli kere söyledim ben tasarım konusunda teknik destek veriyorum yazılım değil :D Gerçi son dönemlerde pek destek veremedik ama olsun :D

Erman Türker forumun Hamza'si gibi. Tam linç edilmelik.
Oooo kardeşim yürek yemişiz afiyet olsun :D :D Senin ifadeni sonra alıcam ben yazdım bir kenara :asd22:

Forumun Hamzası mı? :oley: Kavgada söylenmez lan :D
Doğru söze ne denir :D

Heh bir ben kalmıştım zaten işini doğru yapmayan :D :D Yav kardeşim elli kere söyledim ben tasarım konusunda teknik destek veriyorum yazılım değil :D Gerçi son dönemlerde pek destek veremedik ama olsun :D

Oooo kardeşim yürek yemişiz afiyet olsun :D :D Senin ifadeni sonra alıcam ben yazdım bir kenara :asd22:

Doğru söze ne denir :D

Tasarım yapayım derken kodları bozmuşsundur kesin :D

Bu işten anlamadığım çok mu belli oluyor ne :D

Gündem o kadar rezalet ile doldu ki yarışma konusunu konuşacak takat bile kalmadı kimsede. :(

Gündem o kadar rezalet ile doldu ki yarışma konusunu konuşacak takat bile kalmadı kimsede. :(
Hiç sorma ben de yeni geldim eve yeni haberim oldu :red: Großkreutz transferini FIFA reddetmiş ha? Bir de boş evrak göndermiş salaklar :D Ne desem bilemiyorum ki... Cidden rezil bir durumdayız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt