Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.912
- 21.958
- 3.553
Ooo tarlaları panel de mi ekiyorsunuz.![]()
Tapatalk
Her türlü ala-vere, dala-vere var bizde.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo tarlaları panel de mi ekiyorsunuz.![]()
Tapatalk
Oh oh. Maşşallah maşallah.Her türlü ala-vere, dala-vere var bizde.![]()
Dursun' un İbrahimoviç' i alabilme ihtimali neyse Aslan' ın benim kellemi alabilme ihtimali de o kadar![]()
Tuncay Smod olmuşsun. Tebrik ederim, başarılarının da devamını dilerim kardeşim. Aslan'ı ez biraz. Devrecilik yap.![]()
Tapatalk
Aranızda ev sinema sisteminden anlayan var mı? Benim sistemin dvd playeri bazı dvdleri okumamaya başladı sanırım lensinde falan sorun var. Garantisi de biteli çok oldu şimdi gitsem bana bir DVD Player fiyatı kadar masraf çıkartacaklar. Dışarıdan yeni bir dvd ya da blu ray player alsam çalışır mı 5.1 hoparlörlerimle?
Bugüne kadar kellen kelle olarak faliyetini devam ettirebiliyorsa, sayemde olduğunu unutuyorsun ağabey.![]()
Tuncay'ın ne haddine beni ezmesi?![]()
Rütbesi büyük olabilir ama kendisi benim kardeşimdir. Saygıda kusur ederse kellesinin gideceğini en iyi o bilir.
DVD' yi okumuyorsa içindeki kristalde problem vardır. Toparlayabilirim diyosan aç bi temizle derim. Genelde bu sebep oluyor ama kesin bişey diyemem.
Tapatalk
Blu Ray'ın bağlantı şeklini bilmiyorum. Sistemine bağlantı yolu varsa olur neden olmasın. Zaten giriş ve çıkışlar Universal. Sistemin çok eski değilse olur.Peki Blu Ray Player alsam, aynı işlevi görür mü?
Blu Ray'ın bağlantı şeklini bilmiyorum. Sistemine bağlantı yolu varsa olur neden olmasın. Zaten giriş ve çıkışlar Universal. Sistemin çok eski değilse olur.
Tapatalk
Olur diye düşünüyorum. Zaten gelen kablolar sesi iletmek için olan kablolar. Sarı, beyaz ve kırmızı kabloları kastediyorsan bu girişler universal.İşte hoparlörlerin kabloları var ve DVD playere giriyor, benim sistemden anladığım bu kadar![]()
Olur diye düşünüyorum. Zaten gelen kablolar sesi iletmek için olan kablolar. Sarı, beyaz ve kırmızı kabloları kastediyorsan bu girişler universal.
Tapatalk
Ses sistemini marka ve modeli ile google de arattır. Mutlaka bir cevap bulursun. Görmeden bişey demek çok zor. Yoksa anlamadığım birşey değil.Yok onlardan değil, tırnaklı olanlardan girişler, LG' nin kendisine sormak lazım en iyisi, bir model önerirler mutlaka.
Tesekkur ederim abi eziyorum zaten abi onu ezmeye devam edecemTuncay Smod olmuşsun. Tebrik ederim, başarılarının da devamını dilerim kardeşim. Aslan'ı ez biraz. Devrecilik yap.![]()
Tapatalk
Kellemi kaybetmeyi göze aldım diyorsun yani.Tesekkur ederim abi eziyorum zaten abi onu ezmeye devam edecem![]()
![]()
Aranızda ev sinema sisteminden anlayan var mı? Benim sistemin dvd playeri bazı dvdleri okumamaya başladı sanırım lensinde falan sorun var. Garantisi de biteli çok oldu şimdi gitsem bana bir DVD Player fiyatı kadar masraf çıkartacaklar. Dışarıdan yeni bir dvd ya da blu ray player alsam çalışır mı 5.1 hoparlörlerimle?
Googleden mi geliyorsun buraya Mehmet.5.1 sistemin girişleri nasıl abi ? AUX ise problem olmaz, 5.1-7.1 aux girişi olan herhangi bir player işini görür.
AUX böyle bir şey
https://www.google.com.tr/search?q=...oTCKvkheWB3scCFYPXGgodukoBQA&biw=1440&bih=727