66. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Doğu Alkan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Arda ağabeyin dediği gibi koleksiyon yapsaydım Erman'a fahiş fiyata satar ihya olurdum,kesin alırdı :D
Kesin, baksana direkt olarak ''konu'' dedi adam, ne istediğini net bir şekilde biliyor. En ufak bir kafa karışıklığı yok. :D

Ahahahahahhhhhh :D :D Arkadaş bir şey demedim kaç tb konulu filmin var diye sordum olayı getirdiğiniz noktaya bakın :D Bence sizin içiniz fesat kardeşim sıkıntı sizde :D

Bırak kardeşim şimdi onu bunu... Ayberk iki dakikada bütün foyanı ortaya çıkardı, siyaset miyaset ayağı yapıyordun bir de... Neden Türkiye'den gitmek istediğim ortaya çıktı işte.. :D

Yarışma olayı yalan oldu gibi şaka maka :D

Ahahahahahhhhhh :D :D Arkadaş bir şey demedim kaç tb konulu filmin var diye sordum olayı getirdiğiniz noktaya bakın :D Bence sizin içiniz fesat kardeşim sıkıntı sizde :D

Erman favori yerin neresi gitmek istediğin ? :D Ben çok bilgisizim bu konularda merak etme bir yere çekmem :D

Kesin, baksana direkt olarak ''konu'' dedi adam, ne istediğini net bir şekilde biliyor. En ufak bir kafa karışıklığı yok. :D

Bırak kardeşim şimdi onu bunu... Ayberk iki dakikada bütün foyanı ortaya çıkardı, siyaset miyaset ayağı yapıyordun bir de... Neden Türkiye'den gitmek istediğim ortaya çıktı işte.. :D
Evet Slovenya iyi olabilir bana uyar :D

Allah rahmet eylesin iyi yarışmaydı. :D

Ben de ufak ufak kaçayım. Yarın sabah yola çıkacağım.

Yarışma olacak bence, yatanlar üzülmesinler sonra :D

Yarışmanın kayıt ve açıklama saatleri esnek olacak yeterince müsait olamadığım için.Kayıtları bu akşam 10'dan sonra alabilirim sanırım ama daha sonra da olabilir.

Birazdan olur beyler yarışma bekleyin ondan sonra kaçırdım demeyin. :D

Ayberk Çetin Seninle sohbet ederken sık sık google'a bakmak zorunda kalmam konusunda şikayetçi olmuştum hatırlarsın, bu gece ise tam tersi... Gece gece gözümüz,gönlümüz açıldı baya memnun kaldım, bir teşekkürü borç bilirim saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt