- 4 Temmuz 2013
- 6.837
- 1
- 753
Yarışma yattı galiba, bizde mi yatsak?
Tapatalk
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin, baksana direkt olarak ''konu'' dedi adam, ne istediğini net bir şekilde biliyor. En ufak bir kafa karışıklığı yok.Yalnız Arda ağabeyin dediği gibi koleksiyon yapsaydım Erman'a fahiş fiyata satar ihya olurdum,kesin alırdı![]()
Ahahahahahhhhhh![]()
Arkadaş bir şey demedim kaç tb konulu filmin var diye sordum olayı getirdiğiniz noktaya bakın
Bence sizin içiniz fesat kardeşim sıkıntı sizde
![]()
Ahahahahahhhhhh![]()
Arkadaş bir şey demedim kaç tb konulu filmin var diye sordum olayı getirdiğiniz noktaya bakın
Bence sizin içiniz fesat kardeşim sıkıntı sizde
![]()
Evet Slovenya iyi olabilir bana uyarKesin, baksana direkt olarak ''konu'' dedi adam, ne istediğini net bir şekilde biliyor. En ufak bir kafa karışıklığı yok.
Bırak kardeşim şimdi onu bunu... Ayberk iki dakikada bütün foyanı ortaya çıkardı, siyaset miyaset ayağı yapıyordun bir de... Neden Türkiye'den gitmek istediğim ortaya çıktı işte..![]()
Evet Slovenya iyi olabilir bana uyar![]()
İspanya olabilir kardeşimErman favori yerin neresi gitmek istediğin ?Ben çok bilgisizim bu konularda merak etme bir yere çekmem
![]()
Evet Slovenya iyi olabilir bana uyar![]()
Yarışmanın kayıt ve açıklama saatleri esnek olacak yeterince müsait olamadığım için.Kayıtları bu akşam 10'dan sonra alabilirim sanırım ama daha sonra da olabilir.
Grönland'e gideceğim ben kafaya koydumMoldova'nın doğası müthişmiş öyle diyorlar, bir düşün derim![]()
Neden olmasınAngel Dark diyorsun,saygılar![]()
Birazdan olur beyler yarışma bekleyin ondan sonra kaçırdım demeyin.![]()
Mehmet ArslanerNeden olmasın![]()
Uykumuz var. Biz yaşlı adamız. Senin gibi mause olarak sabaha kadar bekleyemiyoruz işte.Birazdan olur beyler yarışma bekleyin ondan sonra kaçırdım demeyin.![]()
Angel Dark diyorsun,saygılar![]()
Mehmet Arslaner kardeşim gör bunları gör iyi bakRebeca Linares,hörmetler![]()