- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
@Mehmet Arslaner kardeşim gör bunları gör iyi bak![]()
Ve Ayberk'in konulu şeylerle alakalı kültürünün nereden gelebileceğini iyi düşün lütfen
![]()
Bin çeşit yiyecek de biliyorum aşçı mıyım yahu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve Ayberk'in konulu şeylerle alakalı kültürünün nereden gelebileceğini iyi düşün lütfen
![]()
![]()
Edebiyat kasma bana akşam akşamBin çeşit yiyecek de biliyorum aşçı mıyım yahu![]()
Erman'dan birazdan ses kesilir yalnız veyahut kısık kısık gelir,yarışmayı kaçırmasın yazdıralım@Ayberk Çetin Seninle sohbet ederken sık sık google'a bakmak zorunda kalmam konusunda şikayetçi olmuştum hatırlarsın, bu gece ise tam tersi... Gece gece gözümüz,gönlümüz açıldı baya memnun kaldım, bir teşekkürü borç bilirim saygılar.
Ayberk Çetin Jessica Alba'yı Angel diye yutturmaya kalkıyor bu komodin dikkatini çekerimNe var ki ? Gayet mazbut 2 tane hanım hanımcık kadın.
Rebecah;
![]()
Angel;
![]()
Neden olmasın![]()
Jessica Alba'yı kaç kişi Flipper dizisinden biliyor parmak kaldırsın. Parmak dedik yahu
Son yarışmadan kalan şarkıları da yasaklılar listesine ekledim. Artık Eurovision ekibi olarak yarışmaya tam hazırız.
Şahsım ve lobimin bu yarışmada tüm üst makamlara ambargosunu koyacağından hiç şüphem yok.
AhahahhahahhhhhJessica Alba'yı kaç kişi Flipper dizisinden biliyor parmak kaldırsın. Parmak dedik yahu![]()
Doğrusu bu dediğin 404 error veriyor kardeşimOrada sistem kaynaklı ufak bir hata olmuş, bir düzeltemedin şu php kareköklerini
Doğrusu bu; https://i.imgur.com/4vfsN.jpg
Sen mazbut, hanım hanımcık kadınlara ne demek istiyorsun anlamadım doğrusu.
Onu Ayberk Çetin'e sormak lazım![]()
Doğrusu bu dediğin 404 error veriyor kardeşim![]()
![]()
Doğrusu bu dediğin 404 error veriyor kardeşim![]()
![]()
Niye sen bilmiyon mu abicim. hergün izliyorsun. Sonra ona sor buna sor:asd22:
Moldova'nın doğası müthişmiş öyle diyorlar, bir düşün derim![]()
Masum başlığa gel içinde Ayberk varSon derece masum bir başlığı yine kendi emellerine alet eden Erman'ı kınıyorum.
Yooo açılıyor bende. @Ayberk Çetin sende bir tıklar mısın rica etsem ? Yani tıkla derken mouse ile tıklamaktan bahsediyorumAman başka şekilde tıklama