- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Bir kere de bize bırak şu öne geçme işini.
Önümüzü aç, hep öne geçiyorsun eşitleyene kadar canımız çıkıyor. Benim düzenlediğim yarışma da gönderseydin ya şu güzelim iddialı şarkılarını.![]()
Sana ne yolladım ben?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kere de bize bırak şu öne geçme işini.
Önümüzü aç, hep öne geçiyorsun eşitleyene kadar canımız çıkıyor. Benim düzenlediğim yarışma da gönderseydin ya şu güzelim iddialı şarkılarını.![]()
Sana ne yolladım ben?![]()
Düşün artık aklımda bile kalmamış. Gittin 13. mü ne oldun.
Bak ben sırf sen puan vermiyorsun yarışınca diye, Secret Garden gibi kaliteli müziği senin yarışmaya saklayıp kürsü yaptım.
EDIT: Şaka maka şu yarışmada ki taktik varyasyonlarının YARISINI İŞ HAYATINDA GÖSTEREBİLSEM 5 YILA CEO olurum.ley:
https://es.wikipedia.org/wiki/MBDA_Otomat@Murat Kayanda olsa ne isimler dönerdi burada, İtalyanlar konusunda uzman o,şarkı yarışması başka bir yarışma olurdu![]()
Yarışma var diye %100 şarjla geldim. %10 şarjım kaldı.![]()
Tapatalk
Hobaaa Alpay'ı da kaybettik,Yarışma başlığı ilginç bir hal alıyorBiraz soluklansak iyi olur,ben balkonda hava alayim bari biraz
![]()
Yok ya iyi şarkı gönderdim millet harcadı, She Works Hard For The Money' di.![]()
Öyle deme ağabey, hareketleri falan çok tatlı kızcağızın.![]()
Hatunlar dişli olunca şarjı da sömürüyor haliyle.Normal, başlık ateş gibiydi sıcaklığa dayanamamıştır telefon![]()
Hobaaa Alpay'ı da kaybettik,Yarışma başlığı ilginç bir hal alıyorBiraz soluklansak iyi olur,ben balkonda hava alayim bari biraz
![]()
(Sen sen ol Erman'a gösterme)---> İÇ SES
Nedense bir ESC konusu bu hale 66. yarışmanın konusunda geliyor! Söyleyin atayizler bu da mı tesadüf?Normal, başlık ateş gibiydi sıcaklığa dayanamamıştır telefon![]()
Benim 8-10-12 vereceğim şarkı tarzı ile katılmışsın işte yanlış o.
Listeme attım direkt yarışmadan sonra.
Yahu Alpay en azından zerafet peşinde koşuyor, bazıları gibi odun'u duvar kağıdı yapmıyor![]()
Hadi lenYarışsan 3 puan falan verirdin
![]()
Nedense bir ESC konusu bu hale 66. yarışmanın konusunda geliyor! Söyleyin atayizler bu da mı tesadüf?
Yoo, bu şarkı hayatta iş yapmaz der basardım 12'yi.![]()
Gördüm gördüm geç kaldın kardeşim bitti o iş(Sen sen ol Erman'a gösterme)---> İÇ SES
Zerafete gel çay demleYahu Alpay en azından zerafet peşinde koşuyor, bazıları gibi odun'u duvar kağıdı yapmıyor![]()
:38573:Ona mani yazarım en fazla.Çok seviyor çünkü.