Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.239
- 16.244
- 1.578
Çalımcı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
^. net budur. sevgili husnu - kalemine saglik .^Bu adamlar düzenli oynamadan bir cacık olmaz..Bizim en büyük hatamız bu efede de yapıyoruz senede 10 dk süre verecegin adamın ne gelişimi olabilir ki ? PTT ligi de olur 3. Lig de olur illa bizim seviyemize çıkmaları da şart değil adamların kariyeri için de maç ritmi çok önemli ..
fener ismaili Bursa'ya gönderdi zamanında sonra iyi bir rotasyon oyuncusu elde etti ...Yunus farklı bir yetenekti baştan beri gözler üstündeydi ama bugün yunus olabildiyse Adana'ya gitmesinin etkisi çok fazla..
ADS maçında kesinlikle süre almalı, bir hikaye başlatmak istiyorsan devam ettireceksin, zaten kanatlarda eksik var, korkak olma bir kere de
Flick Barcelona’da neler yapıyor örnek alsın biraz.Hocanın cesaret ile garanticilik arasındaki git gelini bazen hiç anlamıyorum.
Mesela Bayern maçında sol bek Kazımcan’dı.
Veya Tottenham’a resmen full hücum çıktık.
Bunlar çok cesur hareketler.
Ama yeri geliyor dünyanın en garantici en çekingen TD’si gibi kararlar alıyor.
Flick Barcelona’da neler yapıyor örnek alsın biraz.
La Masia hep böyleydi ama 20 yıldır yüzüne bakan yoktu, adam geldi attı 17-18leri çatır çatır oynuyor hepsi
Biz öyle 8 adam da beklemiyoruz takımda kanat yok 1 tane kanat at diyoruz
Bek sorunu var Ali Turap 1 maç dışında 1 tane alt yapı oyuncusu süre alamadı
Ben yıllarca izledim alt yapıları hatta hep derim Yunus’un potansiyeli sonsuz, aşırı fark yaratıyordu çünkü orada.Okan hoca şunu anlamıyor,
Taraftar seni eğer sen cesur kararlar veriyorsan, mantığa uygun denemeler yapıyorsan, adaleti sağlıyorsan, gençlerin önünü açıyorsan vb olası kötü sonuçta eleştirmez. Hatta şampiyon olmasan bile takımdan gitmezsin. Zamanında Lucescu ilk senesinde şampiyon olmadı ancak gönderilmedi de takımdan.
Ama sen ısrar kıyamet Kaan sağ bek devam edersen mesela, 3 puan alsan da eleştirilerin önü kesilmez
Ben yıllarca izledim alt yapıları hatta hep derim Yunus’un potansiyeli sonsuz, aşırı fark yaratıyordu çünkü orada.
Sayısız yetenekli oyuncu o özgüveni alamadığı için heba oluyor, plan da veremiyorsun. 1 senedir altyapıyla ilgilenen kimse de yok.
Şaşırmıyorum ama Real Madrid’ik bile alt yapıdan kaç tane adama süre verdiği yerde bizim Efe dışında vermiyor olmamız tam komedi
Nisan sonrası Abdülkerim, Barış ve Yunus abileri arabasını almalı Berat a
Nisan sonrası Abdülkerim, Barış ve Yunus abileri arabasını almalı Berat a