#67 Berat Luş

bu çocuk iyi izlenim verdi
ileriki maçlarda süre bulmasını isterim

Neden olmasin, gayet iyi sinyaller verdi.

Bence de iyidi ama babaannesi vefat etmiş olmasaydı bu çocuğa da şans verilmezdi.
Mesela Yalın’ı da çok beğenmiştim U19 maçında ama onu oyuna alacağına gidip Ziyech gibi adamı oyuna aldı hocamız. Bu yüzden belki de Avrupa’dan olacağız.

Altyapımızdan gelen topçuların %90'ı çelimsiz. Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu gibi isimler de genç ama bu seviyede sahaya atmak için fizikleri gayet yerinde oluyor.

Babaannesi vefat etmiş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yakını vefat etmiş. Başı sağolsun. Yakınını kaybetmese hoca maalesef şans vermeyecekti 5-1 olan maçta.

Dikine gitmesini ben de beğendim ama bu fizikle işi çok zor acayip çevik olması lazım ..Mesela efe de çok çelimsiz ama kolay yikilmiyor

2006 konya deplasmanındaki aydin yilmaz sinyali verdi

daha iisi olsun umarız ki

Top ayağındayken hep iyi işler yaptı oyun görüşü gayet iyi ama fiziksel olarak yetersiz en azından güçlenip oynama garantili kiralanmalı.

Keşke 1. ligden bir takım alıp Galatasaray II gibi kullanıp çocukların gelişimi için kullansak tecrübelilerle karma yapıp potansiyel olanların gelişimi açısından önemli olurdu.

Yetenekli cocuk bu kesin

Ama mevcut düzen de oyuncu yetistirmek imkansiz

Yunus akgün akhisar’la oynadigimiz süper kupa final macinda oyuna girdi ve anca altinci sezonunda as oyuncumuz olmayi basardi

Devre arasinda kanat transferi yapilmasin kanat rotasyonuna berat dahil olsun dedigimiz zaman ilk taraftar karsi cikar bu duruma

Bu yüzden senelerdir alt yapi dan topcu cikmiyor bana göre

Yetenekli cocuk bu kesin

Ama mevcut düzen de oyuncu yetistirmek imkansiz

Yunus akgün akhisar’la oynadigimiz süper kupa final macinda oyuna girdi ve anca altinci sezonunda as oyuncumuz olmayi basardi

Devre arasinda kanat transferi yapilmasin kanat rotasyonuna berat dahil olsun dedigimiz zaman ilk taraftar karsi cikar bu duruma

Bu yüzden senelerdir alt yapi dan topcu cikmiyor bana göre

Gerekirse üste para verelim kiraya giden oyuncu her maç oynasın.

Başın sağolsun evlat.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt