#67 Berat Luş

Ayıp bir şey mi Marmaray kullanmak yani.
istanbul'un en önemli toplu taşıma opsiyonu olabilir.

ben daha çok Florya'ya kepçe vurduklarında bu çocuklar Kemerburgaz'a nasıl gidecekler biraz oradayım. Stada gidip aktarmayla onla bunla 2 saat ordan servis mi yapacaklar mesela ?

hiç hesaplanmayan bir konu bence bu iş.

istanbul'un en önemli toplu taşıma opsiyonu olabilir.

ben daha çok Florya'ya kepçe vurduklarında bu çocuklar Kemerburgaz'a nasıl gidecekler biraz oradayım. Stada gidip aktarmayla onla bunla 2 saat ordan servis mi yapacaklar mesela ?

hiç hesaplanmayan bir konu bence bu iş.
Taksiye biner fişini Hatipoğluna ödetir artık.

Anlamlandıramıyorum.

Çocuk iki kere o eşiği kırabileceğini göstermişken sahaya atsak çok mu şey kaybedeceğiz yani. AZ maçında girse ne olacaktı 30 dk oynasa

Bu nasıl bir korkaklık, bu zihniyetle oyuncu mu yetişir kulüpte

Ulan Real Madridle Barcelona 18lik stoperlerle oynuyor, onlar mı rekabetçi değil

Ulaşım konusunda da geçmişin en baba topçuları bile uzun süre minibüsle falan gidiyordu idmanlara

Sıkıntı çekmeyen kimse başarılı olamaz, el bebek gül bebek çocuk yetiştirmek de, zorluk göstermeden sporcu yetiştirmek de bu ülkede başarılı olmadı, olmayacak da.

Ulaşım konusunda da geçmişin en baba topçuları bile uzun süre minibüsle falan gidiyordu idmanlara

Sıkıntı çekmeyen kimse başarılı olamaz, el bebek gül bebek çocuk yetiştirmek de, zorluk göstermeden sporcu yetiştirmek de bu ülkede başarılı olmadı, olmayacak da.
Okan hocamıza cuesta gibi olmuş oyuncular lazım onları seviyor o yetiştirme işini sevmiyor beğenmedi mi 3 ay sonra 1 transfer daha yaptırır o bölgeye para nedir ki sonuçta.

otobüs veya marmaray olayını gayet normal. profesyonel imzayı atar, maaşı alır sonrasında ne ile geliyorsa gelir. burada asıl tartışılması gerekilen ilk 11'i geçtim rotasyona koyup gönül rahatlığıyla sahaya atacağın altyapı oyuncularının olmaması. normalde her sezon en az 1 tane geniş kadroya sokacağın genç olur, en geç 20'sine geldiğinde ise ilk 11'e koyacak seviyeye gelir.

abartılacak bi durum yok eğer yeni tesislere gelmekte zorlanan sporcular olursa kulüp servis ayarlar

Emre Belözoğlu da Florya'ya trenle gidiyordu

kerem aktürkov yırtıcılığı var bu çocukta sürelerini artırsak gösterir kendini.

Gelecek sezon genis rotasyona alinmayacaksa, kiralik yollansin. Artik kücük liglerden bile 18-19 yasindaki bebeler 1 sezon oynadiktan sonra 10a falan gidebiliyor. Cocuk forma sansi bulsun 1 sene boyu.

Şu cocukta ışık var monte edin ki kerem barış yunus sirkilasyonu devam etsin

sonradan girdigi kayseri musabakasinda g.sazdagi yi hayli zor hallere düsürmüstü

u-19 musabakalarinda fewkalade iyi perf gostermis statslara da bakcak olursak

b53 yahut dolphin den biri satildigi takdirde kanat rotasyonunda yer alabilir pek tabi

Geri
Üst Alt