#67 Berat Luş

Akademideki oyuncularımız arasında en tuttuğum isim Berat Luş.
Bugünde Ümraniye maçında bunu gösterdi. İlk kontrol ve topu ayağında tutmadan çabuk oynama çabası ile en dikkat çeken özelliği topun yanında değil topu önüne atarak mesafe katedebiliyor olması bu çok kıymetli.
Kiralansa mı biz de mi kalsa umarım planlaması iyi yapılır. Arda Ünyay ve Gökdeniz ile birlikte 3'ü de Galatasaray'a hizmet edebilecek potansiyelde.

Okan hoca siz uefayı alırken akademiden tam 8 tane oyuncu vardı kadroda ilk 18'de. Sen ise şimdi dümenden kontenjan dolsun diye oyuncuları koyuyorsun kadrolara yaw at şunların 1-2 tanesini sahaya her sene 1 oyuncu kazansan kafi zaten.

y.öztekin gibi fevkalade verimli bi kardesimiz

ilk oynadigi kayseri musabakasinda,g.sazdagi na kurdugu üstünlük ile topculugunun sinyalini vermisti

Akademideki oyuncularımız arasında en tuttuğum isim Berat Luş.
Bugünde Ümraniye maçında bunu gösterdi. İlk kontrol ve topu ayağında tutmadan çabuk oynama çabası ile en dikkat çeken özelliği topun yanında değil topu önüne atarak mesafe katedebiliyor olması bu çok kıymetli.
Kiralansa mı biz de mi kalsa umarım planlaması iyi yapılır. Arda Ünyay ve Gökdeniz ile birlikte 3'ü de Galatasaray'a hizmet edebilecek potansiyelde.
Kiralanmalı barış yunus sane varken süre bulması çok zor. Hollanda liginde bir pilot takım alınmalı diye 500 defa yazdık

Lig bitince üç hafta boş boş adamları izledik keşke sahaya atsaydi hoca ben anlamıyorum abi hadi risk almıyorsun da Lig bitmis neden oynatmazsin bu çocuk bağırıyor ben burdayım diye

Lig bitince üç hafta boş boş adamları izledik keşke sahaya atsaydi hoca ben anlamıyorum abi hadi risk almıyorsun da Lig bitmis neden oynatmazsin bu çocuk bağırıyor ben burdayım diye

Burada hiyerarşi devreye giriyor. Okan hoca bahsetmişti hani sezon boyu rotasyonda bulunan oyuncuların hem prim almaları hem de oynayıp onore olmaları açısından öncelikli olarak oynatılıyor ve gençlere kupa maçlarının ilk turu dışında şans kalmıyor.

Burada bana göre yapılması gereken oynatmaya zorunlu kalmak misal Metehan hani Metehan'ı 4. stoper yapmamış olsak önünde bir oyuncu olsa oynama şansı olmazdı ha keza 22/23 sezonunda Emin Bayram.
Metehan bana göre sıradan bir oyuncu olmasına rağmen bu zorunluluktan dolayı 24/25 sezonunda 700 dakika oynamış ve bir genç oyuncu için çok güzel süreler.

Okan hoca burada bir tercih yapıp 1 veya 2 mevkide gerçekten inandığı ve güvenini kazandığı oyuncuları ana rotasyona dahil edecek bu hem maddi açıdan hem de manevi açıdan takımın ve camianın diri kalması noktasında çok önemli. Bizim camiayı altyapımızdan çıkan genç oyuncular tetikliyor.

Bizim tarihimizdeki her başarıda altyapıdan oyuncularımız sembolik dahi olsa kulübede olurlardı bu bir nevi totemdir.

Aydın Yılmaz, Uğur Uçar ve Ferhat Öztorun'un yüzü suyu hürmetine 05/06 şampiyonluğunun geldiğine inanırım hep bu bir batıl inanç.

Bulan buluyor alıyor, kimse gidip 20-30 stoper aramıyor biz zenginiz galiba

Erokspor'a kiralandığı yönünde iddialar var.

Geri
Üst Alt