#67 Eray İşcan

Tecrübesizlikle ne alakası var Empak? Bildiğin kaleci değil adam. Nasıl bir goldür o ya. Adam yemeye utanır.

Elinden sekse falan anlarım da, barajı kurdurup öyle seyretmesi zaten çıldırtan.

Olmaz zaten bu çocuktan ama Aykut yemeyebilirdi bu golü. Muhtemelen diving shot görmedi.

2.yarı için motive etsinler , oynasın. maçtan sonra sözleşme feshedilsin pls.

devre arasi takimdan gönderilmesi gereken ilk oyuncu, ve arkasindan bu eray kesemeyen ufuk da derhal gitmeli

VOlkan ne kadar aptal gol yesede, bari bi seviyesi var, en aptal golü de yer, ama en zor topu da kurtarir, öküzü sevmem ama bari kaleci dir, ne aykut ne ufuk ne eray kaleci...

Katılıyorum ama gidip Sinan'ı Onur'u falan almadık ki.Elimizdekileri denemeliyiz.Olursa olur.Yoksa yollarız.

Boracim cocugun ne sucu var,yazin sinan bolatì bile almaya akil edemeyen Zarparatora suc bul:)

Haklısın abi, suç onda değil, onu bu takıma 2.kaleci yapandadır. Gene de odun gibi durmasındansa en azından bi sıçrasaydı bari. Ben ona uyuz oldum :)

İlk oynadığı maçtan belliydi ne olduğu.

Kaleye direk diksen kurtarma şansı vardı o pozisyonu.

Golün Üstüne bi de zıpladı ya tam komedi

Tapatalk

Haklısın abi, suç onda değil, onu bu takıma 2.kaleci yapandadır. Gene de odun gibi durmasındansa en azından bi sıçrasaydı bari. Ben ona uyuz oldum :)

Ya o cocugun ayaklari titriyor,ne yapsin bunada sükür,aykut uyuzundan iyidir yine ,o saclarina verdigi önemi isine verseydi bugün oynuyor olurdu.:)

Gençler tamam değerimiz yerli , altyapı ürünü de arkadaş sen kaleciysen bu pozisyonda böyle saçma sapan yerleşemezsin..Tecrübe ile hiç alakası yok...

Israr ediyorum:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PCWDJbK8i34[/media]

Eray'ın zıplamış hali sadece. (İlk gol için konuşuyorum tabi , 2. golde yapacak hiç bir şey yok.)

Sakalımız yok ki dinletemedik bazıları umutluydu bu adamdan adamın tipine bakınca benden bir b.. olmaz diyor zaten

Yalnız Galatasaray'ın sorunu bir kez daha oryaya çıktı takımdaki bazı futbolcular süper ligde hiçbir takımda 11 oynayamaz ama senelerdir kadromuzdalar.

Geri
Üst Alt