#67 Eray İşcan

Git bu takımdan. Üzerine gelen topu bile tutmuyosun öyle izliyosun.

Sana hiçbirşey demiyorum, milyonlarca euroluk Galatasaray klübünü senin gibi karpuz sergisinde karpuzculuk yapamayacak kapasitede adamlarla dolduran Galatasaray yönetimine lafım

Altyapı oyuncusuna ekstra kredi gösteririm de bu çocuğun olma ihtimalini geçtim, idare etme ihtimali dahi yok. Üzerine yuvarlanan topları tutmaktan aciz.

Futbolcu olmasi, onun kazandiginin 10da birini kazanamayan'a haksizlik. Universtelere gidip, onca para vereyen veya isteyip veremeyene haksizlik. Kulubun kaybedecegi maddi gelir'in bir nevi sorumlusu.

Ilk golu normal bir kaleci (hatta vasat alti) bile yemezdi.

Ikinci gol Eboue'nin geri pasinda cok kotu uzaklastirmasindan geldi.

Bence derhal sozlesmesi fesh edilmesi.

"Aylık 2 bin TL alıyor, maaşı artırılsın" gibisinden şeyler söylediğimi hatırlıyorum. Bu performansın günlük ve yanıltıcı olduğunu düşünmüyorum, forumdan biri oynasa sanırım Galatasaray aşkıyla hiç yoktan 2. golü yemezdi.

Bu adama kaleci demek hakaret kalecilere.

Tapatalk

alt yapiyi da kapatmak gerek cikan adamlara bakarsak son senelerde

Milyonlarca euroluk Galatasaray klübü'nün kalecisi Eray futbolcusu Sabri süper yıldızı Burak, Hagi'den Jardel'den sonra hayırlısı bakalım

Boy var git basketbolcu ol.

Hatta pota ol. Ulan ne kızdım ya.

erayiscan-b.jpg

Boyu uzunca birini bulursam çocuk uzun oluyor büyük ihtimal. Çocuğum olsun kaleci yapacağım. Bundan daha kötü olamaz lan...

Yalnız moderatör arkadaşlardan acil ricam,

Şu başlığı 24 saatliğine kapatın. Zira yaklaşık 15 dk. sonra... :topsy_turvy:

Yahu alaturka tuvalette oturur biçimde kalede bekleyen adamdan kaleci falan olmazdı zaten.

Hemen meslek değiştirsin.

Geri
Üst Alt