#67 Eray İşcan

bale'in golünde hatası olduğunu düşünmüyorum anormal bir vuruştu o,topun bir anda nasıl inişe geçtiğini izleyin eray da beklemiyordu,bale'de açıklamış zaten kariyerimin en güzel gollerinden birini attım diye öyle bir vuruş yok

Pozisyon gol olduğu için öyle gözüküyor eğer muslera kalede olsaydı rahatlıkla o topu alırdı herkez de derdi bale kötü vurdu Allahtan ronaldo oynamıyor.

Adamın ayağına pas atıldığında bile ne yapıcağını şaşırıyor geride olsak bile 10 saniyeden önce ayağından çıkaramıyor topu gerçekten şu adamın yedek kalecimiz olması komedi ötesi bir durum başka bir şey değil

fenerin yedek kalecisi mertken bizim yedek kalecimiz eray. başka söze gerek yok heralde

Bale.gif

HASBINALLAH

kucukkene kaleye koyduklarinda aynisini yapardim gerci. bi cocuk vardi bizden buyuk yaradana siginip abanirdi essek heriw, o cocuk oynayacagi vakid o tobun bana carpmasi hadisesi gece ruyama giriyrdu tbh

muslera mumkun degil yemezdi o golu

4ncu golu koy emir asil o comedic value

Eray'ın şanssızlığı yavşak Bale'in doğru düzgün frikik atmayı becerememesiydi. Top köşeye gitse kimse kızmayacaktı Eray'a :D

35 metreden vurdu köşeye gitse nolur. yine tutacan. taksi tutsan 10 lira yazar o top oraya gidene kadar. onu geç duruşu ofsayt bu herifin. bizde oynamasi inanilir gibi degil. sirf bu maçtan dolayi demiyorum. bu son demdi.

Bu frikiki Drogba kullansa ve normal bi kaleci normal olarak tutsa Drogbayı yerin dibine sokardık

En baştan başlayım;

Bak Eray bu top.

Valla genç olabilir ama o kadar büyük şans gelmişti ki futbolculuk kariyerini kurtaracaktı adeta..

Malesef Eray'ın oynadığı maçları kazanmamız için en az 3 gol atmamız gerek..

Bu adamın real madrid'e karşı futbol oynaması dünya futbol tarihinin en ilginc olaylarından biridir bence.

Geri
Üst Alt