#67 Eray İşcan

Ronaldo'nun neredeyse bütün frikikleri öyle, önce yukarı çıkıyor, sonra aşağı iniyor top. Bale'ın da o şekilde birçok frikik golü var. Bunlar ünlü futbolcular, neredeyse herkes biliyor frikik tekniklerini. Futbolcuların, özellikle rakip kalecilerin de daha dikkatli olmaları gerekiyor bu konuda. Yani bu adamın işi bu.

Çok anormal değil bu arada bence frikik, dediğim gibi Ronaldo'nun uzaktan attığı her frikik böyle nerdeyse. Bu tarz frikikleri bir futbolcu, kaleci olarak bilmesi gerekiyor. Ki bana kalırsa da o topun auta çıkmayacağı çok belli.

Tekrar izledim şimdi. :D Hala görüşlerim aynı ama diyelim ki zor pozisyon, top bi anda iniyor falan filan. Eray'ın topa ulaşmak için herhangi bi çabası var mı? :D Hafif sola doğru getirmiş vücudunun üst kısmını o kadar. Nerede bu kalecinin elleri? :D Çok komik ya. STSL'nin en dandik kalecisi gelse belki yine yerdi ama kalede öyle acayip şekilde durmazdı, topa falan atlardı en azından. Eray napıyor? :D:D:D:D Sinirlerim bozuldu.

muslera olsaydı zaten çıkarabilirdi o topu ama eray süzemedi diyelim pozisyonu, eraydaki sıkıntı tecrübe sıfır,adam kariyerinde 3 maça çıkmadan oynadığı maçlar fener kopenhag real :) adama da kızmamak lazım kadro planmamız rezalet

muslera olsaydı zaten çıkarabilirdi o topu ama eray süzemedi diyelim pozisyonu, eraydaki sıkıntı tecrübe sıfır,adam kariyerinde 3 maça çıkmadan oynadığı maçlar fener kopenhag real :) adama da kızmamak lazım kadro planmamız rezalet

Real maçında üzerine gelen topları çıkarmak için tecrübeye çok gerek yoktu, kaleci altyapısı olan adamın çıkarması gereken toplar hepsi veya en azından çabalaması gerekirdi. Erdinç'in verdiği örnek mükemmel mesela, o son golde yaptığını kimse yapmaz.

Bence sonuna kadar kızmak lazım ayrıca, bu adam ne yapıyor kulüpte? 22 yaşına gelmiş ne yapmış ki bu güne kadar? Courtois, Ter Stegen, Bernd Leno falan aklıma geliyor deliriyorum. Onlar kadar olmazsın da insanlar en azından baktığında "kaleci" derler. Eray hakkında bunu söylemek cidden zor yani bunun tecrübeyle falan alakası olduğunu düşünmüyorum.

Eray'ın şanssızlığı yavşak Bale'in doğru düzgün frikik atmayı becerememesiydi. Top köşeye gitse kimse kızmayacaktı Eray'a :D

yemin ediyorum real maçında kalede ben olsaydım maç daha farklı bitmezdi.

Devre arası gereken hamleler yapılmazsa maçlara falan gitmemek, lig tv leri iptal etmek lazım. Azıcık işler iyi gitse ertesi sene bozulması gelenek haline geldi. Bu kadar amatörce hatalar yapılmaz. Biz bu saçmalıkları izlemek için mi o kadar para döküyoruz?

Biraz geliştirse kendini Bank Asyada sırıtmaz .

yazik yav

bide onca sans verdik bernabeuya cikti kopenhaga gitti kadikoyde oynadi biraz kalecilik gosterir lan insan birazda olsa ben kaleciyim potansiyelim var deditirir

bizim altyapida bi bok yok onu anladim ben iyice nerde fucknigg varsa aydin eray colak altyapiya toplamisiz simdide a takim icin havlu getirip goturuyolar

yillik rieraya 3-4 mill gidecegene altyapiya gitseye bu para 80 milyonluk ulkede hicmi bi genc yetenek yok arkadas kafayi yememek elde degil yav ermenilerin bile genc dunya capinda yetenekleri var

B_0297eda2f245994f153f330443137673.jpg

cok agirsin arkadas. 19 yasinda futbola baslamis stoper olarak sonradan kaleci yapmislar.

Su adamin maasina zam yapilsin diyen bile vardi burda. :asd:

1461'deki Fatih gibi gelip yedek bekleyecek hem hazir ve hem de Muslera ile arasinda ucurum olmayan kaleciler de mevcut bu ulkede. Ah Fatih hoca ah, giderken yaktin bizi yine.

Geri
Üst Alt