#67 Eray İşcan

Koskoca Galatasaray ın yedek kalecisinin Eray olmaması lazım.Ufuk-Eray-Aykut üçünü toplasan bir Muslera etmez.Sinan Bolat veya Hakan Arıkan yedek kaleci olarak alınması lazım.

dün kalede oyuncu olarak dursam (kaleci değil) ellerimi kullanmasam maximum 2 gol yerdim o frikiği ayağımda çıkarırdım o kadar net

kalecilikten nasibini almamıs sıgır takım dan vites arttırdıgı her zaman r yaptırdı

Taffarel çapında bir eski kaleci ve şimdi kaleci antrönörü bari anlayıversin Eraydan bu takıma kaleci olmayacağını ve başka önerilerde bulunsun. Aykut,Ufuk da zaten koca çöpler. Beşiktaşa bakıyorsun yedek kalecisi Cenk,adam yeterli.Fenere bakıyorsun Mert var,adamı penaltıcı ilan ettiler bana göre de tez zamanda ayı volkandan iyi olacak. Birde onun yedekleri Ertuğrul ve bi tane iyi gelecek vaad eden biri daha vardı. Trabzona bak, Onur ve 1461den gelen Fatib vardı. Ikisi de sakatlanınca Zeki miydi neydi onu koydular o da fena değil. Peki bizde Muslera sakatlanınca herkes aval aval bakıyor napacaz diye. Genç birini almiyorsan git tecrübeli 31-32 yaş üzeri orta seviyede birini al,yeterki as kalecin sakatlandı mı seni idare edebilsin.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Koskoca Galatasaray ın yedek kalecisinin Eray olmaması lazım.Ufuk-Eray-Aykut üçünü toplasan bir Muslera etmez.Sinan Bolat veya Hakan Arıkan yedek kaleci olarak alınması lazım.

Hakan Arıkanla ilgili haber başlığı açıldığında millet dalga geçiyordu. Yedek kaleci ve Türk olarak kimi istiyorlar onu anlamıyorum ki. Trabzon'un Onur'dan başka kalecisi yok. Onu alamayız. Ya Sinan ya da Hakan ayarı bir kaleci olur ancak.

Hakan Arıkanla ilgili haber başlığı açıldığında millet dalga geçiyordu. Yedek kaleci ve Türk olarak kimi istiyorlar onu anlamıyorum ki. Trabzon'un Onur'dan başka kalecisi yok. Onu alamayız. Ya Sinan ya da Hakan ayarı bir kaleci olur ancak.

Aynen yedekte kaleci süper olacak diye bir kural yok.Kalede güven versin yeter.

sorun yaş veya tecrübe değil. refleks yok bir kaleci için fazlasıyla hantal.

Ronaldo ve benzema olsa tarihe adımız kazınırdı kara bi leke olarak.. Yemin ederim Allah bizi korudu da oynamadılar ..25 yıldır futbol izliyorum ben böyle bi kaleci izlemedim zapata franco hayrettin mehmet bölükbaşı hepsi dahil abi.. Bu nedir yaa!!

Yaşı uygun çocuk sahibi olan ağabeylerime sesleniyorum. Çocuğun fiziki şartları elverişliyse en yakın zamanda Galatasaray seçmelerine soksunlar. Kulübümüz adına hayırlı bir işe imza atarlar...

Neyse artik çokta abartmamak lazim Galatasaray in cocugu sonuçta genç ve tecrübesiz olmasından kaynaklı yollanir veya kiraya verilir bank asyaya sahsina asagilayici laflar etmeye gerek yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golde asıl hatası hamle yapamaması değil, barajı 3 kişi kurdurmasıydı.Bale'in topa iyi vurduğunu hepimiz biliyoruz.Topun yön değiştirdiğini de gördük, dediğim gibi bence asıl hatası barajı 3 kişi kurdurmasıydı.

Bazı kişiler saygılı olsun,adama bi küfür etmediginiz kalmış. Gidin Dany nin konusuna üşüşün en azından o baştan sona kadar hak ediyor söylenecek her lafı.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

golde asıl hatası hamle yapamaması değil, barajı 3 kişi kurdurmasıydı.Bale'in topa iyi vurduğunu hepimiz biliyoruz.Topun yön değiştirdiğini de gördük, dediğim gibi bence asıl hatası barajı 3 kişi kurdurmasıydı.

AsIl hata senin avatarina koydugun adamda,sezon basi bunlara güvenerek yola cikti.Sinan bolat almak imparatorun aklina gelmedi mi yada takmi sabote etmeklen mi mesguldu.

4 senedir bizim takimdaymis, kimin torpiliyle 4 senedir kimsenin gözüne batmadan burada kalabildi acaba??

Geri
Üst Alt