#67 Eray İşcan

Pılını pırtını topla hemen uzaklaş. Hatta istanbulda kalma bile arkadaşım.

Hiç mi idmanda birşeyler ögrenmedin kazanmadın. o kalıpla cüsseyle hiçbirşey yok

yaşı daha genç, sanayide bi ustanın yanında başlayabilmek için geç kalmış sayılmaz bence

Dün kalede forumdan herhangi bir renktaşımızda olsa herhalde daha kötüsü olamazdı. Kaleyi bulan her şut gol oldu. Bir insan bu kadar mı yeteneksiz, bu kadar mı rezil, bu kadar mı çapsız olabilir? Hele Bale'in golüne diyecek yok. Tekrar tekrar izleyip uçuşuna gülüyrum. Tam komediydi o gol.

YEdigi gollerde ki hareketleri de tam komedi.

Son golde İsco defansa çalım atıyo Eray kıçının üstüne oturuyo daha şut çekmeden.

cok kotuydu dogru fakat bı kalecıye guvenmeden hatalarına goz yummadan buyuk kalecı olunmuyor maalesef musleranın lazıoda saka gıbı gollerı var....destek olmamız gerek dıyecem ama bızım taraftarda sabır destek 0 oldugu ıcın bısey demıyorum..

cok kotuydu dogru fakat bı kalecıye guvenmeden hatalarına goz yummadan buyuk kalecı olunmuyor maalesef musleranın lazıoda saka gıbı gollerı var....destek olmamız gerek dıyecem ama bızım taraftarda sabır destek 0 oldugu ıcın bısey demıyorum..

adamda kaleci olacak vasıf yok ne destegi olacaz

Bizi bunlara muhtac eden Ft ye selam olsun,cocugun günahi yok ,onu yeterli görenlerde suc var.

Aykut varken neden 19 yaşındaki tecrübesiz Eray ?? Bana göre Aykut formsuz olmasına rağmen Eraydan daha iyi bir maç çıkartırdı . Hem gününde olduğu takdirde coşan bir kaleciydi Aykut . 2007/2008 şampiyonluğumuzun en önemli oyuncularından bir tanesiydi . 30 küsür maçta sadece 17 veya 18 gol yemişti .

Madem tecrübe kazansın istiyoruz o zaman UEFA Gençler Ligi'ne koyacaktın . Burası Şampiyonlar Ligi . Adamlar hatanı affetmiyor işte . Hele bu rakip Real Madrid ise .

Hakikaten kaleci olarak yetiştiğine ve idmanlarda kaleci diye bu adama şut çektiklerine inanmak istemiyorum.

Yabancı sınırlaması her zaman olduğu gibi bel büküyor, bugün yabancı sınırlaması olmasa muhtemelen Muslera'nın yedeği olarak Romero ayarında bir kaleci kullanırsın kaldı ki o ayarda kalecilerin hiç biri sanmıyorum ki Muslera'nın yedeği olmayı sorun etsinler.. Türk kaleci çıkmıyor az çıkıyor şans işi kaleci tamamen, alıcan yetiştiricen yerli iyi bir kaleci olması için dua edeceksin. Eray Freekick golünde hatası yanlış yer tutması ve topa bakması bu tecrubesizlik 2 adım atsa topu yakalayabilirdi. 2. golde hatası vücut yapsından kaynaklanıyor patates çuvalı gibi yere düştü resmen... 3. 4. golü hatırlamıyorum bile hehehe defans hataları da nicesi. Sanmayın ki Gökhan Zan'ın şansızlığı çarptı da adamın önünde kaldı. Başka takımlara neden olmuyor? çünkü adamlar yer tutmasını biliyor. Gökhan yedek için idare eder bir oyuncu Türkiye ligi için.. fazlası değil

eray'dan cok fazla beklentisi yok zaten kimsenin

lakin tutulabilecek toplari tutsun, kaleye gelen her topu yemesin kafi

onu da yapamiyor arkadas

kopenhag macinda bir top tuttu o kadar

buna yedek kaleci diye nasil ve kimler güvendi anlamiyorum

Geri
Üst Alt