Adamin tipi, vücut yapisi, kafasi, sac stili, kilosu, surat sekli bile kaleci tipi vermiyo.
Cok kötü! Rezil resmen. Böyle altyapi mi olur böyle oyuncular nasil gelyi Galatasaraya ya? Sabri Sarioglu en iyi örnek.
Böyle altyapi anlayisi mi olur? Sonra alirsin bin kilo yabanci takimina, aglarsin oyunculari oynatamiyorum diye, milli takim berbat diye.
Allahini severseniz bu Eray brakin Galatasarayi hangi takimda oynayabilir? Yemin ederim Bank Asyada bile oynamaz bu nasil bi kaleci ya? Nasil bi sipastik hantal rezil bi imaj veriyor? Cocugun sucu yok, bana gel kaleci ol Galatasarayda deseler bende olurum. Zaten haftalardir adama dogru dürüst top bile gelmiyo, sanirim takim cok yardimci oluyor kaleciye fazla is brakmiyor, bu Mancini tarafindan da kesin belirlendi. Takim maca, oyuncular kendi oyununa konsantre olamiyor ya, geri pas atamiyo kaleciye resmen calim atmak yada sacma sapan seyler denemek mecburiyetinde kaliyolar. Ulan böyle "kaleci" mi olur???? Derhal Galatasaraydan gönderilmeli diyosunuz ama bence derhal futbolu brakmali. Bosu bosuna asgari ücret almiyo Galatasarayda bu iste var bi terslik. Bernabeu stadina Erayla cikmak.
Lan bu günleri de gördüm ya, helal Türkiye.