#67 Eray İşcan

Sırf fiziği uzun boylu oluşu nedeniyle bundan kaleci olur diyip almışlar altyapıya, gelecek beklediğimiz alt yapımızın içler acısı halini gösteren çok net bir örnek. 25 yılda alt yapımızdan bir tane kaleci çıkaramadık ya ona yanarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir insan hatalı gol yiyebilir de bunun yediği gollere dikkatle bakın, hata falan değil adam bi kere uçmasını bilmiyor, kollarını şaklaban gibi sağa sola sallıyor pozisyonlarda ve böyle bir adam CL'de kalemizi koruyor. Ey İmPARAtore kulaklarını bol bol çınlatıyorum Allah bildiği gibi yapsın seni

Ben Eraya kızmıyorum ve kızamıyorum. Onun hiç ama hiç suçu yok. Onu yedek kaleci olarak yeterli gören suçludur.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Şu çocuğa kızmayın manavda karpuz satacak adamı kaleci yapanlara kızın..Beleş Sinan Bolatı almayanlara kızın

Galatasaray gibi bir takım Bernabeu stadına Erayla çıkıyor. İnanılır gibi değil. Muslera ya 3 yıldır doğru dürüst bir yedek bulamadık. bu kadar mı zor kaleci bulmak. gidip hatır gönül için aykutu alıyorlar. tribünde para kazanıyor. neresinden bakarsan bak rezalet

İlk 2 golde çok net hatalı. Bu golleri yemesek leş oyunumuza rağmen berabere kalabilirdik.

Galatasaray gibi bir takım Bernabeu stadına Erayla çıkıyor. İnanılır gibi değil. Muslera ya 3 yıldır doğru dürüst bir yedek bulamadık. bu kadar mı zor kaleci bulmak. gidip hatır gönül için aykutu alıyorlar. tribünde para kazanıyor. neresinden bakarsan bak rezalet

Muslera'yı bulana kadar anamız ağladı. Kulübün transfer politikası diye birşey yok ordan burdan adam topluyoruz.

Adamin tipi, vücut yapisi, kafasi, sac stili, kilosu, surat sekli bile kaleci tipi vermiyo.

Cok kötü! Rezil resmen. Böyle altyapi mi olur böyle oyuncular nasil gelyi Galatasaraya ya? Sabri Sarioglu en iyi örnek.

Böyle altyapi anlayisi mi olur? Sonra alirsin bin kilo yabanci takimina, aglarsin oyunculari oynatamiyorum diye, milli takim berbat diye.

Allahini severseniz bu Eray brakin Galatasarayi hangi takimda oynayabilir? Yemin ederim Bank Asyada bile oynamaz bu nasil bi kaleci ya? Nasil bi sipastik hantal rezil bi imaj veriyor? Cocugun sucu yok, bana gel kaleci ol Galatasarayda deseler bende olurum. Zaten haftalardir adama dogru dürüst top bile gelmiyo, sanirim takim cok yardimci oluyor kaleciye fazla is brakmiyor, bu Mancini tarafindan da kesin belirlendi. Takim maca, oyuncular kendi oyununa konsantre olamiyor ya, geri pas atamiyo kaleciye resmen calim atmak yada sacma sapan seyler denemek mecburiyetinde kaliyolar. Ulan böyle "kaleci" mi olur???? Derhal Galatasaraydan gönderilmeli diyosunuz ama bence derhal futbolu brakmali. Bosu bosuna asgari ücret almiyo Galatasarayda bu iste var bi terslik. Bernabeu stadina Erayla cikmak.

Lan bu günleri de gördüm ya, helal Türkiye.

2 metre boyula 30 metreden asirtma gol yiyen nadir kalecilerden biridir eray iscan.

bu çocuğun gram suçu yok, çocuğa yüklenmek en basitinden karektersizliktir, yüklenilenecek insanlar belli. hele fatih hoca sana yazıklar olsun diyorum yaptığın planlama sayesinde yıllarca emek verip hatta kendiside en başta dahilidr buna, oluşturduğumuz imajın içine etti.

lan zipla, adamlar bile fark etti köseye vurmayi bosver kaleyi tuturmak yeterli oldugunu, her topu iceri aldi. Dedim ki Fener maci, lig maci filan, biraz güven gelmistir, bunda güven sorun degil, resmen Amrabat ve Dany gibi futbolcu tipi yok, gitsinler mahalle de oynasinlar ozaman bile yenilirler

öyle yanlış bir meslek seçmiş ki kendine..ne işi var bu adamın Galatasaray kalesinde,onda da pek fazla suç yok gerçi,en büyük kabahat onu kaleye koyanlarda,Galatasaray 2.kaleciliğine uygun olacağını düşünen ve transfer yapmayanlarda.

Dün birkez daha anladım ki, bizde altyapı falan yokmuş. Olsa böyle adamları almazlar. Yetenek testi falan yapılmıyor mu? Kim istese öyle elini kolunu sallayarak Galatasaray'da oynayabiliyor mu yani? Bu kadar ucuzmuş demek. Yemin ederim Banka Asya kalecileri bile bu kadar rezil performans sergilemezdi dün. Adamda kaleci duruşu diye bişey yok, refleks desen sıfır. Bu sözlerin aynısı Ufuk Ceylan için de geçerli. Beğensekte beğenmesekte Aykut bunlardan bin kat iyi kaleci.

Eray'a yüklenmeyin fazla, onu kim yeterli gördüyse Galatasaray kalesi için ona yüklenmek lazım.

Şu çapsızı 2 sene önce Karabük'e kiraladık ve adamlar 1 ay bile geçmeden bunun kaleci olmadığını anlayıp anında geri yolladılar bize. Peki biz ne yaptık? Bu adamı 2.kalecimiz yaptık!

Ramazan ile anlaşıldığına dair haber çıktığında ''Buna mı kaldık?'' diyenler Hakan Arıkan için ''Çöp'' dediler, daha önce Sinan ı da beğenmeyen çoğunluktaydı...Muslera nın başına bir şey gelmeyeceğine Allahtan senet almıştık sanki?...Tamam, Ramazan-Hakan muhteşem kaleciler değil de, eldekilerin ne olduğunu şimdi mi anlayabildik?...

Geri
Üst Alt