- 16 Haziran 2010
- 191.766
- 134.864
- 6.478
Ork durusu sanki Mordor dan geliyor arghhhh

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya tecrübesiz diyip durmayın arkadaş, en tecrübesiz adam bile eğer biraz olsun kalecilik yeteneği varsa üzerine gelen topu yemez en azından. Veya süzüle süzüle gelen topa sıçramayı akıl eder. Adam da kaleciliğe ve futbola dair en ufak bir ışık yok. 23 yaşına gelmiş adam en azından zıplamayı bilir.
Böyle bişey bekliyordum çünkü ilk oynadığı maçtan bu maça kadar hic bir ışık vermedi.. Mehmet bölükbaşı versiyonu yaşadık maalesef...
...Galatasaray gibi takımın Kalecisi Muslera ise yedegininde en az bir tolga olması lazım..
97-98 Sezonunun özellikle 2. yarısından itibaren o seneki şampiyonlukta önemli payı olan bir oyuncuydu bu maçta o olsa bu golleri en azından ilk ikisini yemezdi .
Çok haklısın yazın bu planlamayı yapanlar utansın ...
geç hamle yapiyor hep hantal. duruşu bile güven vermiyor. 1. golde benim izledigim gibi izledi ya la golü.
Sinan Bolat i kiralamak lazim devre arasi, satin alabilirsek daha iyi olur..
Adam kaleci bile değil ya, hatta kaleciliği bırak futbolla alakalı bir adam bile değil bu o kadar belli ki. Halı sahada adam eksik olsa, Eray da o sırada yoldan geçiyor olsa, gel bizde kalecilik yap bile demem, o derece.
oda 2 senedir oynamiyor alper. ne halde bilinmiyor. şu hakan arikani derim ben. ligde oynatiriz. son 2 sezondur iyi performans veriyor. bizde napar bilemem tabi. yedegimize gelsin.
Mehmet aklıma sadece chelsea maçıyla geliyor reisGerisi bende yok
0-5 'lik maçı kast ediyorsan maçın golleri youyubeda falan var tekrar seyret , o maçta son suçlayacağım kişidir Mehmet ,
ama nizami bir golümüzün verilmediği ve sonlara doğru yediğimiz golle 1-0 yenildiğimiz ilk maçta tek kelimeyle muhteşemdi , unutmayın 97-98 deki ilk yarıdaki kaleci facialarından sonra ikinci yarıda Mehmet ile Şampiyon olduk .
98 yazındada zaten Taffarel geldi .
oda 2 senedir oynamiyor alper. ne halde bilinmiyor. şu hakan arikani derim ben. ligde oynatiriz. son 2 sezondur iyi performans veriyor. bizde napar bilemem tabi. yedegimize gelsin.