#67 Eray İşcan

İlk golde eğilmese kafasına bile çarpabilirdi ah eray ah

Böyle bişey bekliyordum çünkü ilk oynadığı maçtan bu maça kadar hic bir ışık vermedi.. Mehmet bölükbaşı versiyonu yaşadık maalesef Galatasaray gibi takımın Kalecisi Muslera ise yedegininde en az bir tolga olması lazım..

Sinan Bolat i kiralamak lazim devre arasi, satin alabilirsek daha iyi olur..

Hayatımda gördüğüm en kötü kaleci aslında kaleci bike diyemem hele o topu oyuna sokmalari varya tam eziyet sanki uzaya gemi gönderecek

ne şanslı insanlar var ya.çocuk futboldan para kazanıyor.

Ya tecrübesiz diyip durmayın arkadaş, en tecrübesiz adam bile eğer biraz olsun kalecilik yeteneği varsa üzerine gelen topu yemez en azından. Veya süzüle süzüle gelen topa sıçramayı akıl eder. Adam da kaleciliğe ve futbola dair en ufak bir ışık yok. 23 yaşına gelmiş adam en azından zıplamayı bilir.

geç hamle yapiyor hep hantal. duruşu bile güven vermiyor. 1. golde benim izledigim gibi izledi ya la golü.

Böyle bişey bekliyordum çünkü ilk oynadığı maçtan bu maça kadar hic bir ışık vermedi.. Mehmet bölükbaşı versiyonu yaşadık maalesef...

97-98 Sezonunun özellikle 2. yarısından itibaren o seneki şampiyonlukta önemli payı olan bir oyuncuydu bu maçta o olsa bu golleri en azından ilk ikisini yemezdi .

...Galatasaray gibi takımın Kalecisi Muslera ise yedegininde en az bir tolga olması lazım..

Çok haklısın yazın bu planlamayı yapanlar utansın ...

97-98 Sezonunun özellikle 2. yarısından itibaren o seneki şampiyonlukta önemli payı olan bir oyuncuydu bu maçta o olsa bu golleri en azından ilk ikisini yemezdi .

Çok haklısın yazın bu planlamayı yapanlar utansın ...

Mehmet aklıma sadece chelsea maçıyla geliyor reis:( Gerisi bende yok

geç hamle yapiyor hep hantal. duruşu bile güven vermiyor. 1. golde benim izledigim gibi izledi ya la golü.

Adam kaleci bile değil ya, hatta kaleciliği bırak futbolla alakalı bir adam bile değil bu o kadar belli ki. Halı sahada adam eksik olsa, Eray da o sırada yoldan geçiyor olsa, gel bizde kalecilik yap bile demem, o derece.

Adam kaleci bile değil ya, hatta kaleciliği bırak futbolla alakalı bir adam bile değil bu o kadar belli ki. Halı sahada adam eksik olsa, Eray da o sırada yoldan geçiyor olsa, gel bizde kalecilik yap bile demem, o derece.

valla ben daha az yerdim. 4 tane tutmuş zaten hedefte. hepsi gol:redface:

oda 2 senedir oynamiyor alper. ne halde bilinmiyor. şu hakan arikani derim ben. ligde oynatiriz. son 2 sezondur iyi performans veriyor. bizde napar bilemem tabi. yedegimize gelsin.

dogru,

baksana elin avrupali takimlarina, yedek kalecileri hepsi 35-40 yasinda, hepsi yillarca kalecilik yapmis adamlar, chelsea, man utd, tottenham, real, barca, milan, hepsi oyle.

bize bak, daha 3 resmi maci olmayan eray,

aykut ve ufuk u saymiyorum bile onlarin da bir farki yok. ya 3. veya 4. kalecin genc olabilir, bundan da umidin varsa gider kiralik verirsin bi kac yil bakarsin hayirli evlat olacak mi diye, bizde ufuk, aykut, eray toplamda 50 spor toto lig maci yoktur, boyle kafa olur mu?

Mehmet aklıma sadece chelsea maçıyla geliyor reis:( Gerisi bende yok

0-5 'lik maçı kast ediyorsan maçın golleri youyubeda falan var tekrar seyret , o maçta son suçlayacağım kişidir Mehmet ,

ama nizami bir golümüzün verilmediği ve sonlara doğru yediğimiz golle 1-0 yenildiğimiz ilk maçta tek kelimeyle muhteşemdi , unutmayın 97-98 deki ilk yarıdaki kaleci facialarından sonra ikinci yarıda Mehmet ile Şampiyon olduk .

98 yazındada zaten Taffarel geldi .

0-5 'lik maçı kast ediyorsan maçın golleri youyubeda falan var tekrar seyret , o maçta son suçlayacağım kişidir Mehmet ,

ama nizami bir golümüzün verilmediği ve sonlara doğru yediğimiz golle 1-0 yenildiğimiz ilk maçta tek kelimeyle muhteşemdi , unutmayın 97-98 deki ilk yarıdaki kaleci facialarından sonra ikinci yarıda Mehmet ile Şampiyon olduk .

98 yazındada zaten Taffarel geldi .

Dogrudur o zamanlar 7 yasında olduğum için aklımda öyle kalmış:D

oda 2 senedir oynamiyor alper. ne halde bilinmiyor. şu hakan arikani derim ben. ligde oynatiriz. son 2 sezondur iyi performans veriyor. bizde napar bilemem tabi. yedegimize gelsin.

Geçen hafta içinde haberi çıktığında burun kıvıranlar fener maçında görmüşlerdir nasıl harikalar yarattığını. 2 senedir Anadolu maçlarını takip edenler Hakan'ın üst düzey performans sergilediğini çok rahat görürler. Ki sadece bu maçta değil, birçok maçta Hakan böyle, Anadolu maçlarında da dahil.

Geri
Üst Alt