#67 Eray İşcan

Ne sucu var cocugun onu oraya koyana soracaksın hesabını

Aykut CL kadrosuna alınmadı, Ufuk sezon başından beri sakattı. Sadece elimizde Eray var.

fatih-terim.jpg

Hadi hesap sor.

Fener macinda Mert tek basina direnmisti.

Bizim yedek kaleciye bak birde.

Kaleci demeye dilim varmiyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tamam emrah bende diyorum işte eraydan musleralık beklemek yanlıştır ilk maçta 6 yiyen musleranında suçu yok bana göre bizim takım savunma işini beceremiyor kaleye 2 tane buffonda koysak skorlar belki değişebilir

fakat sonuçlar pek farklı olmaz onun için eraya yüklenmek çok doğru değil

Eray'dan Muslera olması beklenmedi ki. 4 şutun 4'ü de üzerine geldi, hiçbiri kurtarılmayacak toplar değildi. Kurtarılmayacağı geçtim, içeri alınacak toplar değildi. Yani ortalama bi 2. lig kalecisi bile bugün 4 gol yemezdi.

Sezon sonu eray,ufuk,aykut üçlüsünün sözleşmeleri bitiyor üçüde şutlanmalı.

Yerine Sinan bolat+ismail çipe ile devam edilmeli.

Maalesef hiçbir şekilde gelecek için olumlu sinyal vermiyor. İyi bir kaleci olacak kapasitesi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Muslera ve Taffarel gibi isimlerden de bir şey öğrenemiyorsa bundan sonraki durağı Akhisar falan olur.

Akhisar kalecisi Oğuz bundan 5 gömlek üstün yahu, kücümseyip durmayın şu takımları, o Akhisar'dan bizim takım 11'ine koyulcak birkaç adam bulunur bak yedek demiyorum direk 11 diyorum

Fatih Terim gitti ama kaziklara hala cikmadi takimdan..Nasil bi planlama yaptiysa takimin heryeri kirik dokuk yahu adam hic dusunmez misin Muslera sakatlanirs napacaz diye?Herhalde sezon basi bavullari toplayip kacma planini yapmisti Imparatoree.

İlk golde resmen kale boş gibi şut çekti herif. Bu çocuk maalesef olmaz.

Kaleci sorunu kanayan yaramız off offf

Eray'dan Muslera olması beklenmedi ki. 4 şutun 4'ü de üzerine geldi, hiçbiri kurtarılmayacak toplar değildi. Kurtarılmayacağı geçtim, içeri alınacak toplar değildi. Yani ortalama bi 2. lig kalecisi bile bugün 4 gol yemezdi.

savunmamız yol geçen hanı gibi 3 defa karşı karşıya attılar üstüne gelen topu tutmamasıda biraz normal çünkü vuruşu yakın mesafeden yaptılar di maria isco ve arbeloa ama balenin golünde büyük hatası var

bugün bu reale karşı tafareli geçirsek 1-0 alırdık maçı

savunmamız yol geçen hanı gibi 3 defa karşı karşıya attılar üstüne gelen topu tutmamasıda biraz normal çünkü vuruşu yakın mesafeden yaptılar di maria isco ve arbeloa ama balenin golünde büyük hatası var

Yakın mesafe ama çok rahat pozisyonlardı, üzerine geldi resmen yani onları tutması lazım en azından çabalayabilmesi lazım. Hele Arbeloa'nın gol tam fiyasko.

Neyse olan oldu. Umarım devre arasında doğru bi yol izleriz.

Geri
Üst Alt