- 15 Nisan 2010
- 19.539
- 4.077
- 1.618
Ne sucu var cocugun onu oraya koyana soracaksın hesabını
Aykut CL kadrosuna alınmadı, Ufuk sezon başından beri sakattı. Sadece elimizde Eray var.

Hadi hesap sor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam emrah bende diyorum işte eraydan musleralık beklemek yanlıştır ilk maçta 6 yiyen musleranında suçu yok bana göre bizim takım savunma işini beceremiyor kaleye 2 tane buffonda koysak skorlar belki değişebilir
fakat sonuçlar pek farklı olmaz onun için eraya yüklenmek çok doğru değil
Maalesef hiçbir şekilde gelecek için olumlu sinyal vermiyor. İyi bir kaleci olacak kapasitesi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Muslera ve Taffarel gibi isimlerden de bir şey öğrenemiyorsa bundan sonraki durağı Akhisar falan olur.
Akhisar kalecisi Oğuz bundan 5 gömlek üstün yahu, kücümseyip durmayın şu takımları, o Akhisar'dan bizim takım 11'ine koyulcak birkaç adam bulunur bak yedek demiyorum direk 11 diyorum
Eray'dan Muslera olması beklenmedi ki. 4 şutun 4'ü de üzerine geldi, hiçbiri kurtarılmayacak toplar değildi. Kurtarılmayacağı geçtim, içeri alınacak toplar değildi. Yani ortalama bi 2. lig kalecisi bile bugün 4 gol yemezdi.
Eray'dan Muslera olması beklenmedi ki. 4 şutun 4'ü de üzerine geldi, hiçbiri kurtarılmayacak toplar değildi. Kurtarılmayacağı geçtim, içeri alınacak toplar değildi. Yani ortalama bi 2. lig kalecisi bile bugün 4 gol yemezdi.
O değilde bu eraydan umutlu olanlar vardı nerdeler onlar
savunmamız yol geçen hanı gibi 3 defa karşı karşıya attılar üstüne gelen topu tutmamasıda biraz normal çünkü vuruşu yakın mesafeden yaptılar di maria isco ve arbeloa ama balenin golünde büyük hatası var