#67 Eray İşcan

O boyla bundan kaleci değil olsa olsa Florya da belboy olur....

Boyun uzun sen kaleci ol demişler

seni mahalle maçında boyu uzun diye kaleye koyanın :)

Bu ne ya? kalecimi bu? Terim ne biçim bir futbol adami arkadaş, yere göge sigdiramadigimiz Taffarel ne iş yapiyor? Ya cidden bu adami bizde kaleci diye tutan biri nasil imparator oluyor?

Ben şunu diyorum Muslera olmasını beklemiyoruz ama boş yere yerde yüzmesin en azından bir tane Allahın belası topu tutsun başka bişey demiyorum.Tamam savunma berbat da en azından böyle de olunmaz kale de.

haklısın bu yaştaki bir kaleci bu kadar hantal olmamalı aslında daha atik olması lazım ama mağlubiyeti eraya bağlamayalım.senin için değil bazıları o derece yüklendiği için diyorum bunu

Bende zamanında okul takımında kalecilikk yapmıştım. İnanın ben oynasaydım daha kötüsünü yapamazdım. Cidden yapamazdım.

Eray yeteneksiz, tecrübesiz, Galatasaray'ın kalesini koruyabilecek çapta bir oyuncu değil ama Eray'a kızamıyorum. Muslera'sız maçlar olabileceğini düşünmeyip Eray'a güvenen, Ufuk'u takımda tutan, Aykut'a havadan para dağıtanlara kızıyorum ben. Bu durumun en büyük sorumlularından biri de o kadar şanslıydı ki, O'nun saçmalıklarının cezasını şimdi Mancini ve Galatasaray çekiyor. Büyük Galatasaraylıymış gerçekten.

Fazla diyecek, yapacak, kızacak bir şey yok açıkçası.

Sezon başında gerekli noktalara transfer yaptırmayan, yapılanı da kovan bazı arkadaşlara kızılsın kızılacaksa.

Ya tecrübesiz diyip durmayın arkadaş, en tecrübesiz adam bile eğer biraz olsun kalecilik yeteneği varsa üzerine gelen topu yemez en azından. Veya süzüle süzüle gelen topa sıçramayı akıl eder. Adam da kaleciliğe ve futbola dair en ufak bir ışık yok. 23 yaşına gelmiş adam en azından zıplamayı bilir.

Maalesef hiçbir şekilde gelecek için olumlu sinyal vermiyor. İyi bir kaleci olacak kapasitesi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Muslera ve Taffarel gibi isimlerden de bir şey öğrenemiyorsa bundan sonraki durağı Akhisar falan olur.

Ptt kalecisi 2. Lig kalecisi ve ya 3. Lig kalecisi demek bu meslegi profesyonel olarak icra eden butun kalecilere hakaret olur.Baska meslege yonelmeli.

Söyleyeceğim tek şey ne bekliyorduk Fatih Terim in birinci kaleci terchi Muslera değil Lauro muydu neydi oyken yedek Kaleci tercihinden ne bekliyorduk ki

Bi adam yetenekliyse yaşı kaç olursa olsun belli eder arkadaş o kadar acemi duruyorki kalede yemin ederim her mahallede bunun gibi kaleci çook yazıklar olsun onu oraya koyan tüm teknik heyete

Birde bunun maaşı az diyenler vardı buna aylık 3 bin tl çok fazla yediği ilk golu amatör kaleciler yemiyor

Geri
Üst Alt