#67 Eray İşcan

Özeti izliyorum yok böyle kaleci ya yere yattımı kalkamıyor yazıklar olsun.

yazık bu oyuncuya kızmıyorum.Bunu kaleci diye bizim takımda tutanlara kızıyorum

Her geleni aldı yav. Başka bir açıklaması yok yani. Kaleyi bulan her şut gol oldu.

bugün kalede muslerada olsa 4 tane yerdik takım savunmamız berbat eraydan muslera performansı beklemekte cahilliktir ayrıca

Muslera 1.gole öyle bakmaz,önde beklemez sürekli,2.gol de pozisyon takip eder adamın ayağıyla vurmak değil resmen itelediği topu yemez, ben burdayım derdi.

Fatih Hoca Muslera'yı da almıyordu hatırlayanlar vardır mutlaka. Lauro gelecekti. Taffarel de övüyordu o adamı. Allah'dan başkan dinlememişti o zaman.

Muslera 1.gole öyle bakmaz,önde beklemez sürekli,2.gol de pozisyon takip eder adamın ayağıyla vurmak değil resmen itelediği topu yemez, ben burdayım derdi.

tamam emrah bende diyorum işte eraydan musleralık beklemek yanlıştır ilk maçta 6 yiyen musleranında suçu yok bana göre bizim takım savunma işini beceremiyor kaleye 2 tane buffonda koysak skorlar belki değişebilir

fakat sonuçlar pek farklı olmaz onun için eraya yüklenmek çok doğru değil

fener maçından sonra sesimi çıkarmamıştım ama bugünde gördükten sonra bu adamın Galatasarayda oynaması ayıp!

tamam emrah bende diyorum işte eraydan musleralık beklemek yanlıştır ilk maçta 6 yiyen musleranında suçu yok bana göre bizim takım savunma işini beceremiyor kaleye 2 tane buffonda koysak skorlar belki değişebilir

fakat sonuçlar pek farklı olmaz onun için eraya yüklenmek çok doğru değil

Ben şunu diyorum Muslera olmasını beklemiyoruz ama boş yere yerde yüzmesin en azından bir tane Allahın belası topu tutsun başka bişey demiyorum.Tamam savunma berbat da en azından böyle de olunmaz kale de.

1457736_610787355648933_1758686446_n.jpg

ilginc bi caps

4 golde adam selçuğa çalım atıyor(geçiyor) bu beş metre geride aynı çalımı buda yiyor.

Geri
Üst Alt