#67 Eray İşcan

Fatih Terim gercekten kalecilerden anlamiyormus, La gecen sezon kiralik gonderiliyordu, hatta imzayi atmisti bile, gitti sen geri gel dedi senden iyi 2. kaleci olur demisti televizyonda. Ulan hangi gozle baktin buna?

seni kalecilik meslegine yoneltenin kulagina osurayim

abi ona niye osuruyon adamin capi bu. Herif futbolcu olmus seviyesi bank asya ya da 2. lig seviyesi. sen o adamla real karşısına çıkarsan onun suçu yok.

hakkarispor'un forvetini alsan çıksan reale onada söversin. kapasite meselesi bu, yedek kaleci aldırmayan terim adlı td bozmasına diceksin bunları

rijkaard.jpg

yapmak istedigim

bugün kalede muslerada olsa 4 tane yerdik takım savunmamız berbat eraydan muslera performansı beklemekte cahilliktir ayrıca

1 ve 2ci golü yigen bir kaleci Galatasarayin kalecisi olamaz. kimse kusuruma bakmasin. biraz sert oldu ama o kale bukadar ucuz degil ve olmamali.

19 yildir maclari takip ederim Eray kadar les bi kalecimiz olmamisti.

Kotu kalecilerimiz oldu ama Eray farkli bisey. Kotu demekle tarif edilmez.

Son golde daha adam vurmadan kicinin ustune oturmasi ibretlikdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ulan bu adam halı sahada bile kalecilik yapamaz, neyini görüp beğenmişler de alt yapıya almışlar ve o alt yapıdan nolmuşta A takıma kadar çıkmış inanılır gibi değil. Taffarel senin de vizyonuna ot tıkayım ben emi, şu adamı 2.kaleci olarak A takıma alınmasına nasıl onay verebildin, hey Allahım ya.

abi ona niye osuruyon adamin capi bu. Herif futbolcu olmus seviyesi bank asya ya da 2. lig seviyesi. sen o adamla real karşısına çıkarsan onun suçu yok.

hakkarispor'un forvetini alsan çıksan reale onada söversin. kapasite meselesi bu, yedek kaleci aldırmayan terim adlı td bozmasına diceksin bunları

Nedir bu Bank Asya'yı falan aşağılama sevdası iddia ediyorum Bank Asya'dan ortalama bir takım bizim takımla başa baş top oynar hele kalede Eray falan olursa Bank Asya takımının yenme ihtimali daha da artar ironi yapmıyorum.

19 yildir maclari takip ederim Eray kadar les bi kalecimiz olmamisti.

Kotu kalecilerimiz oldu ama Eray farkli bisey. Kotu demekle tarif edilmez.

Son golde daha adam vurmadan kicinin ustune oturmasi ibretlikdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kaleci degil okadar, nasil Dany futbolcu degilse oda kaelci degil. Sabri de futbolcu degil, ne bicim takimiz anlamadim, aslinda Olcay, ve Slecuk sahin de bizim takima iyi gider, bi de bi baki mercimek eksikti

Nedir bu Bank Asya'yı falan aşağılama sevdası iddia ediyorum Bank Asya'dan ortalama bir takım bizim takımla başa baş top oynar hele kalede Eray falan olursa Bank Asya takımının yenme ihtimali daha da artar ironi yapmıyorum.

abi örnekleme olarak verdim bank asya belki 2. lig seviyesinde diye. verilmek istenen mesaj farklı orda ona takılma yani

kaleyi bulan 4 şutun 4üde gol olmuş

en büyük suç terimde.dany,amrabat,chedjou kazıkları cok fena.sonra maçtaki defans hattında.tabi erayında sucu var o ilk golde beyin fonskyonları bir anda duruyor sanırsam

Geri
Üst Alt