#67 Eray İşcan

Eray'a bi kere sövdüm izlerken o da frikik golü bide küfür olmayan başka bişey dedim üzerine gelen topta. Onun dışında maç boyu Terim denen herife sövdüm sövüştürdüm. bu çocuk napsın şimdi. Hayatında alt yapıdan başka maç oynamayan adam fb deplasmanına kopenhag'a sonra real maçına çıkıyor. takım için en önemli 3 maç ve 3 maçta bu adam oynuyor inanılır gibi değil. İnsan gece uyuyamaz bile. Hiç bişekilde maç tecrüben yok. Buna rağmen CR7'ye karşı iscoya karşı benzemaya karşı oynayacam diye kabuslar görmüştür oğlan.

Alt yapı maçları desen zaten halısaha maçı gibi bişey burası çok ayrı platform olmakla beraber karşındaki real madrid. Çocuğa gerçekten bişey diyemem 4 gol yine iyimser tahminimdi benim. BJK'dan rekoru almadığımız için mutluyum. Terim içinde söylenecek söz yok. yüzünü görmek istemiyorum

Ya o cocugun ayaklari titriyor,ne yapsin bunada sükür,aykut uyuzundan iyidir yine ,o saclarina verdigi önemi isine verseydi bugün oynuyor olurdu.:)

Bence hiç titremiyor abi.Gayet rahat bir yüz ifadesi var.Sanki gol yememiş gibi.:DD Ufuk böyle değildi.

Bırak potansiyeli rezalet bir kaleci. Kendine has tek bir özellik yok. Bundan önce oynadığı bir kaç maçta sırf top gelmedi, gelince de ne kadar yeteneksiz olduğu ortaya çıkıyor. Böyle bir adam nasıl Galatasaray kalecisi olur rezillik.

seni kalecilik meslegine yoneltenin kulagina osurayim

Adamlar anladı rastgele şutlar da attılar kaleyi tutarsa gol nasılsa diye

Bu adamı 3. kaleci diye takıma aldıran geri zekalıyı sorgulamak lazım...

Aynı şekilde yazın Sinan Bolat'ı istemeyen 'İ ,

Bugun ben kalede olsam yine aynı skor olurdu.Belki de kurtarırdım ya.

İlk okul 4. sınıftayken 5. sınıflardan biriyle maç yapmıştık penaltı oldu köşeden topu uçtum çıkardım kolumdaki sünnet hediyem saati kale direğinde ( kocaman bir kaya ) parçaladım , ama hiç üzülmedim , penaltıyı kurtarmıştım ,

arkadaş utan be utan o ilk golde yalandan da olsa uç be uç

onur'u alamadım bari tolga'yı alaydın yok o da olmadı sinan bolat'ı alaydın yerli olarak sayın başgan .........

tek suç erayın değil tabi ki ama en azından o ilk golü ben bile kurtarabilirdim ;)

Eray'i desteklermisim gibi görünmek istemiyorum ama daha öncede yazmisdim Drogbanin ziplamasi Erayin topu gec görmesini sagladi ve Reflekslerinin cok kötü oldugu ortaya cikti.

Bende kendisinde umut görmüyorum.

Biz o Sinan Bolat'i alacaktik arkadas :(

Adamlar santra icin yerlerini almis Eray daha reaksyon gösterecek [media]https://www.youtube.com/watch?v=jrGoznxiBSk[/media]

DUGUNUMDE OYNATMAM lan SENİ! YETENEK YOKSUNU. YATACAK YERİN YOK. ARTIK.

Adam en son resmi maçını Beylerbeyi'nde oynamış.Bir de biz de sonradan girdiği birkaç maç var.

4-5 maçtir test ettim. geç hamle yapiyor durmadan. bizde oynayamaz. hakan arikan devre arasi gelsin. sinan bolat dicem oda 2 senedir oynamiyor. yedegimiz eray olamaz.

Geri
Üst Alt