#67 Eray İşcan

Hadi bakalım hayırlısı bence utandıracak bizleri. İyi bir maç çıkaracağına eminim

¥ tapatalk &

Hayatının fırsatını buldu Eray, göstereceği iyi bir performans, onu özellikle de bu seneki kontejyan problemi varken, bircok icsaha macında sürpriz bir sekilde ilk 11'de görmemizi sağlayabilir. Ancak ilk defa bir resmi macta görücüye cıkıyor neredeyse, kesinlikle iyi bir performans sergileyebilmeli.

Halı saha günlerini hatırla..Utandırma bizi karşiimmm...Başarılar sana..

Pek güven verecek bir duruşu yoktu önceki şans bulduğu zamanlarda ama umarım bu fırsatı iyi kullanır da düşüncelerimizi değiştirir.

Savunmamızın da normalden çok daha dikkatli oynaması gerektiği ve oynayacağı da bir gerçek bugün.

Bugünki maçta oynarsa performansı hem onun adına hem taraftar adına hem de teknik heyet adına bazı şeyleri ya kısmen silip götürür, ya da herşey onun adına güzel olur

BUDd-bwCcAELQ8P.jpg:large

La Yasin sen hayatinda hc ergen olmadi mi gerci hala ergensinde her basliga koyma artik guzel karsim

Güvenim tam,ben begenirim Eray ı,hatasız sag salim bitirecektir macı...

İyi bir maç çıkartacak inşallah.

Daha önce de dedim şimdi de diyorum Eray'dan kaleci falan olmaz,mümkün değil. Kendisine naçizane bir önerim var yaşı daha genç gitsin bir meslek öğrensin çıraklıktan başlasa 5 sene sonra usta falan olur,zaten maaşı 1.000 lira falan kaybı da olmaz.

Daha önce de dedim şimdi de diyorum Eray'dan kaleci falan olmaz,mümkün değil. Kendisine naçizane bir önerim var yaşı daha genç gitsin bir meslek öğrensin çıraklıktan başlasa 5 sene sonra usta falan olur,zaten maaşı 1.000 lira falan kaybı da olmaz.

aykut abisini örnek alırsa çok kazanır

bugün 1 tik daha kaliteli bir rakiple oynasak handikapla yenilirdik kesin. eray iyi niyetli tabiki ama olmaz yani. iki tane top geldi, birini zor tuttu birinde topu kontrol edemedi ve faul olmasa yemistik.

daha erayı yeterli olarak görenler var bu forumda onlara kalırsa eray gelecekte muslera olacak zaten :D

Maç başlamadan önce şuna kaleci değil dedik topa tuttular bizi sanki biz adamı hiç izlememişiz sallıyoruz aha eray adam daha topu tutmaktan aciz yediği golde üstüne geliyordu muslera tutardı hiç zor top demeyin muslera felan olsa kalede rahatla çıkarırıdı ki daha zorlarını kurtardı

Geri
Üst Alt