#67 Eray İşcan

Parayı denize atsan Lodosta geri gelme ihtimali var.Eray da dümenci çıktı.Şikecilerin maçta oynaması zor dedikleri sözde futbolcuları maç saatine yetiştiriyorlar.Muslera yoldan gelse ne farkeder.Sanki sırtında taş taşıyacak

Maç başlamadan önce şuna kaleci değil dedik topa tuttular bizi sanki biz adamı hiç izlememişiz sallıyoruz aha eray adam daha topu tutmaktan aciz yediği golde üstüne geliyordu muslera tutardı hiç zor top demeyin muslera felan olsa kalede rahatla çıkarırıdı ki daha zorlarını kurtardı

Muslera olsaydı yemezdi ne demek arkadaş? Muslera'nın çıkarabileceklerini Eray da çıkarabiliyor olsaydı yedek kaleci olmazdı herhalde bizde.

Bu arada topun gittiği yer:

[attachment=3538:efef.jpg]

Belki çıkartabilirdi ama şu gol yüzünden eleştirilmemesi lazım.

Ekli dosyalar

• efef.webp
    efef.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 185
Gol harici de cok hatasi vardi. Bank asya kalecisi olamaz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yediği golde hatası vardı eğer ayakta kalabilseydi o fizikle o golü yemezdi...

Aykutu oynatsaydı Fatih Terim madem çok önemli,vazgeçilmez onun için.Her sene sözleşme yapıyorlar.

galatasarayin yedekte oturan kalecisi eray dan cok daha iyi olmasi gerek.

Gol de hatası var diyenlere sadece yav he he denir. Tita gerçekten çok sert ve düzgün vurdu topa. Ve bunu diyen adam da dün bu elemanı itin münasip yerine sokup çıkaran kişi yani ben. He bu bebeden bize as kaleci olur mu? Derseniz kesinlikle olmaz o da ayrı konu. Aşırı yetersiz ve yeteneksiz. Bizim gibi büyük takımların yedek kalecisi bu kadar kötü olmamalı.

Kötü kaleci, ama heyecanlandı biraz da açıkçası.

Muslera yerine kaleye geçip maça çıkmak da kolay değil doğrusu.

Yediği golde hatası vardı eğer ayakta kalabilseydi o fizikle o golü yemezdi...

Daha top gelmeden dizlerini buktu, ellerini arkaya dogru sarkitti.

Hic kipirdamasaydi yine mudahale edebilirdi.

Bu heyecan mi, tecrube eksigi mi, refleks eksigi mi bilemiyorum.

Ama yedek kalecimiz cok daha iyi olmaliydi.

Ne Eray ne Ufuk yedek kalecimiz olmamali.

Aykut'u saymiyorum bile.

İlk zamanlar olur böyle de aşırı heyecanlıydı onu kontrol etmesi lazım biraz

Fener in Mert e bakıyorum Volkan iyi bizim Eray a bakıyorum sadece yazık diyorum.

İki maç oynadı ikisinde de yediği goller birbirinin kopyası, ikisinde de bariz hatalı, o boyla öyle sıçar pozisyonda durursan adamlar da atar

sqvrw.jpg

Güvensizlikle alakası yok iş yok bu çoçukta topu eline alışı bile faul o derece yani nasıl görmüyorsunuz anlamadım yediği gol de de bal gibi hatası var top üstüne geliyo yahu arkaya yaslanmazsa rahat çıkaracağı topdu.İzlediğim 3 4 maç ta da böyle oynadı olmaz bundan bir şey o kadar iddialıyım.

iş yok fikrine katılıyorum ancak yediği golü dünyada çıkarak kaleci sayısı azdır

120 km hızla gelen bir top.Kolay değil ;)

Eğer sen bu adamın bizim için yeterli olamadığını hala göremeyorsan bu işi bırakacaksın.

Ayıptır , yazıktır.

Yahu diğer takımlar kaleci konusunda sürekli deniyorlar. Bir ihtimal tuttururuz düşüncesindeler.

Biz ise hala aykut denen adamla sözleşme yapıyoruz. Gerçekten bu hatalar benim gözümde istifa sebebidir.

Gol yemeden zaten rahatliyamiyor.....!

Bence 6-7 sene anadolu kuluplerinde pismesi gerek!

:cigara::cigara:

Geri
Üst Alt