Oktay Kara
Cezalı
- 5 Kasım 2010
- 12.399
- 0
- 341
Cevap: #67 Eray İşcan
Penaltida muthis süzüldü havada..
Patates çuvali terk bi dusus oldu..
Penaltida muthis süzüldü havada..
Patates çuvali terk bi dusus oldu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok abicim. Sade Neymar degil. Isimleri saysam bitmez simdi: Varane 20, Isco 21, Ballotelli 22, El Shaarawy 20, Pogba 20, Alaba 21, Müller 23, Draxler 19, Gündogan 22, Jovetic 23, Oscar 21, Hazard 22, Lukaku 20, Wilshere 21, Chamberlain 19, Rodriguez 22, Lucas Moura 20 ... ...
24 dedigin Özil, Bale, Pastore gibi isimler.
Belki bunlar cok asiri bir örnek olmus, ama bu adamlar hepsi asagi yukari Emre ile yasit. Ama bakiyorsun ki bunlarin hepsi nerdeyse takimlarin (ve hepsi büyük takimlarda oynuyor) vaz gecilmezi olmus, hatta bir cogu milli takimlarin vaz gecilmezi olmus. Kisacasi, bunlarin kumasi simdiden acik ve net ortada. Biz ise daha Emre'nin patlamasini bekliyoruz.
Tamam, zaman taninsa belki biraz daha iyi olabilir, ama ne kadar daha iyi? Bir Arda olabilecegini hic sanmiyorum. Arda 21 yasinda milli takimimizin en önemli futbolcularindan biriydi (2008). Su an 26 yasinda ve Falcao'nun gidisinden sonra Atletico'nun belki de en önemli futbolcusudur.
Bana göre Emre GSnin iyi bir yedek futbolcusu olabilir, ama as oyuncusu olamaz. Beni utandirmasini isterim, ama bunu becerecegini sanmiyorum.
O saydıklarından hangisi dünya yıldızı?Biz futbolla ilgilendiğimiz için biliyoruz.Oyun oynuyoruz internetten bakıyoruz vs o yüzden bize dünya yıldızı gibi geliyor.Basında adı 2-3 kere yazılınca oldu bitti.
ne çok seviyoruz kendi evlatlarımızı yerin dibine sokmayı...![]()
Dünya yildizi demedim de demiyorum da. Kusursuz da demiyorum bunlara. Ben kumasi belli diyorum, erken yasta takimlarin nerdeyse vazgecilmezleri diyorum. Adamlar Madrid, Milan, Chelsea, Paris, Schalke, Bayern, Juventus, Dortmund ve Manchester gibi takimlarda banko oynuyor, lig de olsun SL de olsun. Emre ile yasitlar ama onlar pervane gibi kendi etraflarinda dönmüyor. Bunlar sorumluluk aliyorlar, bazilari oyun yönetiyor. Draxler ve Gündogan gibileri oyuna ayni bizim Sneijder gibi damgasini vurabiliyorlar. Bu oyuncularin bagzilari SL de final görmüs, hatta kazanmis, bu kadar genc olmalarina ragmen. Ve takimlarin basarilarinda pay sahibiler, yedekte oturup izlemiyorlar. Biz ise daha bekliyoruz ki Emre kilo alacak, sorumluluk alacak, iyi oynayacak, vesaire vs vs.
Bu saydigim oyuncularin cogu Emre'den 2-3 gömlek üstündür ...
Cevap: #67 Eray İşcan
Eray tff'nin ilk 18'deki en az 1 alt yapı oyuncusu bulunmalı kuralından dolayı fatih hoca tarafından takıma monte edilmeye çalışılıyor yani çok yetenekli olduğundan filan değil yoksa aykut'la ufuk eray'ın önünde...
Semih kimin altyapısından ki?
semih le emre 22 oldu sanırım 21 yaş altı olması gerekiyor fenerde recep niyazı alıyordu geçen sene birçok maçta oynamıyor ama alıyorlar bejekede de hasan türk mü ne vardı ama çok emin değilim bu kuraldan kendi fikrim yoksa aykutla ufuk varken hoca niye erayı alsın ki her maç 18'e çok mantıksız....
Eray da 91 doğumlu Semih de.Eray da 22 yaşında yani.