#67 Eray İşcan

Fatih hocaya selamlar. 3 tane kalitesiz yedek kaleci tutacağına doğru düzgün idare eder bir yedek kaleci bıraksaydın hocam.

Tam leş ama artık destek vermek lazım yabacak bir şey yok

Fatih Hocanin bizi yaktigi konulardan biri de bu kaleci konusu oldu.Ya Muslera sakatlanirsa diye hic mi dusunmedin be adam?

Ufuk, Aykut, Eray nasıl olsa oynamıyorum diyerekten bol bol futbol dışı antrenmanlar yapıyorlar herhalde.

cok kötü bir kalcei,hic güven vermiyor....Fener macinda kesinlike Aykut oynamali

Hatılarmısınız bilmem Muslera oyundan çıkmıştı bir penaltı öncesi Eray geçmişti.Penaltı kolaydı çıkarabilrdi filan değil de topa uzanışı kanımı dondurmuştu.Ayvayı yedik beyler.

Ufukla sözleşme yenileme, Eray'ı kirala, 3. kaleci de Aykut olsun zaten 3. kalecilik emeklilik yeri.Alsan Sinan Bolat'ı bonservisssiz 2. kalecin olurdu.Çok mu zordu.

Nedir, ne depildir bilmiyorum ama güven vermediği kesin. Tünelin sonunda ışık yok. Hiç umutlu da değilim.

Biraz daha takılır, etrafına "Galatasaray A takımındayım yeaaa.." diye gezinir, sonra da yollanır. Bir faydası olacağına inanmıyorum.

çok kötü bu adamın eli ayağı birbirine dolanıyo top gelitken ismail daha iyi nerden bulmuşlar bunu

kemal sunalin bir filmi vardi kaleci rolunde adam almanyaya kaciyordu yerine Şaban geçiyordu top kafasina felan çarpıyordu erayı da ona benzetiyorum tam olarak

Musleradan sonraki en iyi kalecimiz kim oylayalım desem % 40 oyu geçen olmayacak

iyi olabilir ama cok tecrübesiz heyecanlanması bize cok şey kaybettirir

muslera oynamayacaksa riera oynar sneijder sakatsa bruma oynar bence problem yok. eray idare eder heralde 1-2 gol yese en fazla yeterli şu 2 maçta

Yedek olarak elde tutacağımız ve güveneceğimiz kaleci yok zaten :) Nedense Türk kalecilere hiç güvenemiyoruz

Real Madrid karşısına şununla çıkarsak Beşiktaş kutlamalara şimdiden başlasın.

Geri
Üst Alt