#67 Eray İşcan

Ben Eray'a inanıyororum iyi bir performans sergileyecek ve burda kendisini Karpuzcu ilan edenlerin yüzünü kara çıkaracak.

Bu akşamı bir şekilde atlatırız çünkü kendi seviyemizin epey altında bir takımla oynayacağız ve yabancı sınırlaması olmadan her türlü düzeni kurabilerek oynayacağız. Yani çok fazla pozisyon vermeyiz iyi bir defansif anlayışla. Ancak Pazar gecesi aynı şeyler olmaz büyük ihtimalle. Bize göre daha formda bir rakiple ve baskı yiyeceğimiz pislik yuvası bir ortamda oynayacağız, hem de yabancı sınırlaması falan filan da var. İşte öyle bir ortamda böyle çömez bir kaleci hiçbir şeyden etkilenmeden başarılı bir maç çıkarabilir mi. Düşük bir ihtimal. Eğer bu akşam kalede güven vermezse Pazar akşamı Aykut oynasın kalede. En azından daha önce oynamışlığı ve başarılı olmuşluğu var..

adamda yetenek yok olmadığı gibi sakin cool değil saha içinde o yüzden hiç güven vermiyor umarım beni yanıltır

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM[/media]

Muslera'da eskiden kalesinde çok güven veriyormuş değilmi ? :) Destek olmak şart arkadaşlar.Bence herkesi yanıltacak.Hayırlısı neyse o olsun.

Manava koysan karpuz tutamaz o kadar les.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

KOS KOCA GALATASARAYda bir sol/sag bek + kaleci cikaramadik yillarca ... tuhh sizin gibi yonetim sekline hic altyapiya dusunce yok .. gelecege yatirim yok hep gunu kurtarma politikasi

Sahada adam gibi top oynarız ve bütün yükü Eray'ın üzerine yıkmayız umarım. Kalecinin maç kazandırması her zaman ekstradır. Yani Eray'ı maçın kader adamı olmaya zorlarsak yandı gülüm keten helva. Hatasız bir gol yese dahi yerden yere vurulacak bu adam o kesin.

O yüzden sakin ve organize bir oyun oynayarak, takım savunmasını doğru yaparak hem Eray'ın hem de savunmanın yükünü hafifletmeliyiz. Topun mümkün olduğunca bizde kalması gerek, benim bu açıdan en büyük korkum top kaybı şampiyonu Burak'ın sol kanatta oynayacak olması. Bir de arkasında savunma yapmayı bilmeyen Riera. Bu maçın bizim adımıza zayıf halkası sol kanat olur gibi.

Şöyle bakmalıyız eray şuana kadar sadece bir kez ilk 11de başladı.

O maçtada ben acıkcası ciddi hatasını görmedim.

Ama bir artısınıda görmedim.

Eray için on numara bir şans eğer azcık kalede güven verirse hem kendi için hem bizim için avantaj olabilir.

Arenadaki kolay maçlarda şu yabancı sınırında kaleye erayı koyabilirsek ciddi avantaj kazanmış oluruz.

Allah yardımcın olsun

Ama bu işler cıtırlarla foto cektırmeye benzemez haberın olsun

Hidayet Türkoğlu'nu ilk izlediğimde (Sene 1996 falan) bunu nasıl basketbolcu yapmışlar demiştim ve çok alay etmiştim. Çünkü elindeki topu bile tutamıyordu, çok panikliyordu, hiç sakin değildi. Tip olarak da biraz saf gözüktüğü için kahkaha falan atmıştım izlerken. Efes'in 30 farkla önde olduğu bir maçta son 1-2 dakika kala oyuna girmiş ve deyim yerindeyse batırmıştı. Adam sonra gitti Türk basketbolunun en kariyerli oyuncusu oldu. NBA gibi ligde 14. sezonunu oynuyor ve harika geçirdiği sezonlar bile var.

İzlediğim Sivas, Malaga ve Antalya maçlarındaki Eray da bana "Bundan kaleci falan olmaz" izlenimi verdi. Tıpkı Hidayet'in ilk günkü halleri gibi panik haller içinde ve hiç özgüveni yok. Galatasaray kalesini koruduğu için kahkaha falan atmıyorum bu sefer ama tedirgin olduğum bir gerçek. Bakalım beni yanıltıp iyi bir kaleci olabilecek mi. Hidayet örneğindeki gibi bana kapak takmasını temenni ediyorum..

Eray bizim en zayıf halkamız olabilir ancak böyle maçlar futbolcular için büyük şanstır.Ben Aykut ve Ufuk gibi felaket kalecilerin kalede olmasından çok Eray'ın forma giymesini destekleyenlerdenim.İnş. eline geçen fırsatı iyi kullanır.Tek ihtiyacı olan şey konsantrasyon, dua ve biraz da şans...

Allah yardımcısı olsun bugün çok zor bir maça çıkacak hata dahi yapsa destek olmak şart inşallah bugün onun için iyi geçecektir

mal volkanın ve mert günok yediği saçma gollere rağmen şikeciler bile topçusuna sahip çıkmıştı bizde en az onlar kadar olmalıyız başarılar eray işcan

Önünde oynayan oyunculara ve özellikle Melo+partnerine cok is düsüyor bu mac. Chedjou oynamazsa Dany-Semih ikilisi Eray'i daha kötü duruma düsürebilir. Oyuncular kaledeki eksikligi görmeli ve 90dk cok iyi savunma yapmali. Takim savunmasi. Eger is yine defans 4lüsüne düserse olan önce Galatasaray'a sonra Eray'a olur.

Uzaktan sutlarda bile daha top havadayken heyecanlaniyo ve tutamiyo dogal olarak. Nasil ikinci kalesi olur Sneijder'in oynadigi takimin bilmiyorum. Ah kebapci ah

Geri
Üst Alt