#67 Eray İşcan

SPORX.COM ‏@sporx 2 dk.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan yıllık 72 bin TL alan Eray İşcan, yüzde 900 zamla bu sezon 700 bin TL kazanacak.

FACİA. Hayır, neden böyle birşeye gerek duyarsın? Ünal Aysal'ın ciddi ciddi kulübe operasyon düzenlediğini düşünmeye başlayacağım artık. Bu nedir la?

muhteşem goller yedigi için zam yapilmiş. paralari birileri götürüyor bu net.

Bu kulübün finance direktörü yok mu? Kurumsalız ya. Nasıl izin veriliyor böyle kontratlara?

Ufuku sat erayla sözleşme uzat çok iyi ya.

Ne şanslı adam yahu elektrik direği olamayacak adam 3 trilyon parayı kaldırdı.

Yazik. 240 bin euro aliyor ne var bunda filan demesin kimse bana. Cidden yazik su sozlesmeyi yapana.

Ben de Real'den 4'ten fazla yemezdim.Bana da versinler para.Zaten 4 şut bulmuştu kaleyi. :DD

Ulan bizim burda ayda 4 bin lira için canımız çıksın bu hıyar sıfır yetenek + oturduğu yerden 15 katımız para kazansın allahın cezası

Ulan bizim burda ayda 4 bin lira için canımız çıksın bu hıyar sıfır yetenek + oturduğu yerden 15 katımız para kazansın allahın cezası

Aylık geliri 2bin lira, zam yapılmadıydsa ki o para futbola çok ama çok az, verilen emeğe göre çok fazla

Zammı yapıldı yoksa Mobildeyim

tapa

Ben eray ayda 6 bin TL alırken bile fazla buluyordum o parayı.

Bu adamın klupte yediği yemek zarar.

Boyu uzun dıye kaleci olmus valla yoldan gecen adami 1 sene calistirsan bundan daha iyi kaleci olur.Nasil rezil bi altyapi sistemimiz var acik ozeti.

Zamanında alt yapıya girsek biz de 3-5 milyon kazanırmisiz demek ki.

Yönetim benim gözümde bitmiştir , belkide ligin en kötü kalecisine 1 milyon veriyoruz bu hamleyi aklım almıyor , zaten adam 3.kaleci olacak bu kadar para niye ? Senelerce kötü kalecilerle çalıştık ve sonunda Muslera geldi ama senelerce yine Aykut,Ufuk gibi Türkiye 'nin en kötü kalecileri yedekte tuttuk biz nasıl büyük takımız ? Şimdi de ligin en kötü kalecisine 1 milyon veriyoruz bu yönetim istifa etmeli derhal.

Not:Fenerin yedek kalecisi Mert Günok , aradaki farka bakar mısın.ayıptır.

Bu adamda ne bulmuşlar da bu kadar ısrar ediyorlar anlamıyorum.Kalecilikle uzaktan yakından alakası olmayan adama bir de zam yapıyorlar.İnanılır gibi değil.

Geri
Üst Alt