Merak ettim kurtardigi top var mi diye?
Özetlere bakmaya karar verdim.
STSL 4.hafta GS-Antalya 1-1
Tita dan füze yemis, cok cabuk yere yatmis. Iyi kaleci bunu yemez diye düsünsem bile, burada Eray in bariz hatasi yok bence.
Eray ceza sahasi icinde Lamine Diarra üstüne komik bir sekilde cikiyor, Diarra asirtma deniyor top üsten geciyor. Diarra gol pozisyonunu harciyor.
Sag tarafatan tehlikesiz bir orta geliyor, Eray kolaycana kapacagi topu elinde kaciriyor :happy:
Özete bakicak olursak, Eray rezalet mac oynamis.
STSL 11.hafta FB-GS 2-0
Ilk gol, penalty yapabilecegi fazla bir sey yok. (Ayni macta Volkan penalty kurtariyor)
Ikinci gol, yine yapabilecegi bir sey yok.
Bariz hatasi olmamasina ragmen, kaleyi tutan top yok iki gol dan haric.
STSL 12.hatfa GS-Sivas 2-1
Korner den gelen topa bir sivasli kafa ile gol denemsinde bulunuyor. Eray topu tokatliyor, ve savunma topu uzaklastiriyor.
Üzerine gelen top, üstüne sekip gol oluyor :happy: (4.hafta yedigi gol gibi, cok erken yere yatiyor! Ayaklarinin üzerinde daha cok vakit durmali. Bu kaleci egitiminde temel unsurlardan dir...)
Uzaktan sut (25metre falan) Eray kurtariyor.
O komik golu yemese, iyi mac diyecem ama o gol var ya :happy::happy:
STSL 13.hafta Kasimpasa-GS 1-1
Chedjou nun geri pasinda Eray sacmaliyor, karsi takimin forvetine assist yapiyor :confused:
Yedigimiz golde, fazla hatasi yokmus gibi görünse de. Bence iyi kaleci bu golu cikarir.
Babel e karsi güzel bir kurtas yapiyor. Ilk kurtardigi mutlak gol diyebilirim.
O ilk hatasi olmasa, ilk defa hatasiz mac cikardi diyecem ama iste sikinti var hep.
Özetini seyretmedigim daha Sampiyonlar Ligi 1-0 kopenhag a karsi kaybettigimiz mac ve kupada Antalya ile 1-1 kaldigimiz mac. Ve tabiki Real Madrid ile meshur macimiz, Eray in o gün nasil sacmaladigini hatirlamam icin özete falan ihtiyacim yok, dünkü gibi hatirliyorum.
Neyse ben sahsen bir seyin farkina vardim. Ben hep Eray i korudum, hep daha iyi olma ihtimal i var diye savundum. Ama kabul etmem gerekir ki yanilmisim. Simdi sadece ona odaklanarak seyrettigim özetler, gözümü acti. Bu kaleci hic isik vermiyor. Gerceketen cok kötü, GS de 3. kaleci olacak kapasitesi bile yok.
Nasil kontrat yenilendi (maas konusa girmeden bile) anlayamiyorum!!?? Kapi gösterilmeliydi, yeni sezon icin 2.kaleci olarak bir yerli bulunmaliydi ve Alperen 3.kaleci olarak A takima yükseltilmeliydi. Yönetim/teknik kadro icin kötü yönetilen bir mesele daha...
Post Scriptum:
Yaziklar olsun 40 dakikam gitti!!! Elime gecen tek sinir ve moral bozuklugu oldu!! Biraz futbol ile arama mesafe koysam iyi olacak gibi!!!