Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.219
- 189
- 938
Bunlar taraftarın duyuma göre çizimi, siyah birebir aynı ama pembemsi olanın görüntüsünü bilmiyorum fakat renk bu.Hocam bunlar gerçek mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar taraftarın duyuma göre çizimi, siyah birebir aynı ama pembemsi olanın görüntüsünü bilmiyorum fakat renk bu.Hocam bunlar gerçek mi?
Var, bu ikisi ve parçalı varParçalı yok mu?
Bunlar taraftarın duyuma göre çizimi, siyah birebir aynı ama pembemsi olanın görüntüsünü bilmiyorum fakat renk bu.
Ben de beğendim ama o renge karşı homurtular olacaktır yine. Parçalı için geçen senekinin v yakalısı deniyor.Açıkcası o renk güzel duruyor. Formalar hoşuma gitti özellikle siyah olanı.Parçalıyı bakalım nasıl yapacaklar.
Yinede mor formadan kat kat güzel ve estetik. Parçalı öyle olacaksa müthiş olur.Ben de beğendim ama o renge karşı homurtular olacaktır yine. Parçalı için geçen senekinin v yakalısı deniyor.
O zaman iyi parçalının fotoğrafı yok mu nette?Var, bu ikisi ve parçalı var
Yok bir tek siyahın fotoğrafı var.O zaman iyi parçalının fotoğrafı yok mu nette?
Trtspor'da Teknik Analiz'de ise baslamis.Hayirli olsun.
Ergun gibi klas bir sol bek yorumculuk yaparken,Hamza gibi vasat bir sol bek takimimizda hoca.Sansa bak.
ya aslında hamza sol bek değildi tam olarak.. görev adamıydı.. soldaydı ama daha çok öne yakındı.. 3-5-2 nin solu diyelim..
(yanlış hatırlamıyorsam o dönem 4-4-2 şimdiki kadar popüler değildi..)
bizim defans genelde stumpf (sağ stoper) - falco (klasik libero)- bülent (sol stoper)
ortanın sağ kanadı yusuf tepekule, sol kanadı hamza'ydı..
Sonuc olarak Ergun'un cok daha iyi oldugu konusunda hemfikiriz sanirim.