67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
article-2401432-1B604444000005DC-963_634x739.jpg

Let the game begin.. Başarılar herkese :)

Sabaha karşı puanları yollarım diye tahmin ediyorum.

Tiplere gel... :D Bu arada universe sandbox 2 diye bir oyun aldım, oyun değil aslında uzay fizik motoru... İstediğini yapabiliyorsun feyizli bir şey.

flash_image_4.jpg

Yakın zaman olduğu için sana sormayayım hiç :) @Aslan Türkoğlu Rec 2 nasıl ? 1. filmi beğendim, zombi olayına farklı bir soluk getirmiş.

Baktım görsellere.Galaksileri çarpıştırma,futbol topu merkezli sistem var :D Yaratıcılık ve hayallerle alakalı sanırım. Enteresan birşeye benziyor.

Alttaki cümleden hiçbirşey anlamadım :D Yalnız Descent filmini beğenmiştim 2000'lerden,klostrofobisiz insanı fobili yapar resmen :D

Tiplere gel... :D Bu arada universe sandbox 2 diye bir oyun aldım, oyun değil aslında uzay fizik motoru... İstediğini yapabiliyorsun feyizli bir şey.

flash_image_4.jpg

Yakın zaman olduğu için sana sormayayım hiç :) @Aslan Türkoğlu Rec 2 nasıl ? 1. filmi beğendim, zombi olayına farklı bir soluk getirmiş.

Ne ara mention atmışsın abi? :) Şimdi farkettim. 1. beğendiysen eğer, 2. de beğenmen yüksek ihtimal. Rec tarzı filmleri ya beğenirsin, ya beğenmezsin. Ortası yok. :D
Ha bana sorarsan beni pek sarmadı. Bu tarz korku filmlerini pek tercih etmem yine de sağlam film.

Baktım görsellere.Galaksileri çarpıştırma,futbol topu merkezli sistem var :D Yaratıcılık ve hayallerle alakalı sanırım. Enteresan birşeye benziyor.

Alttaki cümleden hiçbirşey anlamadım :D Yalnız Descent filmini beğenmiştim 2000'lerden,klostrofobisiz insanı fobili yapar resmen :D

Descent'i izledim büyük ihtimalle, yamyam kılıklı bir şeyler vardı galiba... O film ise hakikaten o çaresizliği hissetiriyordu.

REC:2 diye bir film var onu sordum Aslan'a... İspanyol filmi izlemediysen ilkini tavsiye ederim, diğerlerini henüz izlemedim.

Bu playlist de eğer 1.olamazsam, gerçekten çok pis şike ve strateji döndüğünün kanıtıdır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Descent'i izledim büyük ihtimalle, yamyam kılıklı bir şeyler vardı galiba... O film ise hakikaten o çaresizliği hissetiriyordu.

REC:2 diye bir film var onu sordum Aslan'a... İspanyol filmi izlemediysen ilkini tavsiye ederim, diğerlerini henüz izlemedim.

The Purge - Arınma Gecesi. Bu filmi izledin mi abi? Çok enteresan bir konusu var. İki seriden oluşuyor. İkisi de sağlam. Ama ben ikincisini daha çok beğendim. Şiddetle tavsiye ederim.

Aynen oydu yeraltında geçiyordu.Klostrofibiyi en çok Alien'da hissetmiştim,diğreri de Descent olmuştu.

Rec de var bende. Ölüm Çığlığı diye geçiyor Türkçesi.Tamam ona da bakarım.

Güzel liste, bence 1. olmaya aday en az 5 şarkı var.

Aynen oydu yeraltında geçiyordu.Klostrofibiyi en çok Alien'da hissetmiştim,diğreri de Descent olmuştu.

Rec de var bende. Ölüm Çığlığı diye geçiyor Türkçesi.Tamam ona da bakarım.

Aynen, valla ben yeni iddialı filmlerin çoğunu izlemişimdir, henüz Alien'ın yanına yaklaşan bir filme rastlamadım(O kategoride). Olmuyor yani deniyorlar ama Alien gibi olamıyor hiç biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt