Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.973
- 5.360
- 1.713
Uykuluyum la olmamış mı![]()
Woodkid sarkisi var. Hangi kankanin sarkisi bu ki bizim bilincaltina isliyorsun bu sarkiyi sayin admin?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uykuluyum la olmamış mı![]()
Ama bir fark var ben şike yapsamda yakalanmıyorumAziz Yıldırım = Emrah Yıldırım = BPL
Sahi Pörsüklerden hiç ses çıkmıyor. Gerçi bir Alpay var galiba şu an yarışan. O da sanırım kürsü duasına çıktı galiba.Aziz Yıldırım = Emrah Yıldırım = BPL
Oğlan derken, çok değişik anlamlar çağrıştırdı bu kelime.![]()
Sıhhatler olsun sanada.![]()
Tapatalk
Tiplere gel...Bu arada universe sandbox 2 diye bir oyun aldım, oyun değil aslında uzay fizik motoru... İstediğini yapabiliyorsun feyizli bir şey.
![]()
Yakın zaman olduğu için sana sormayayım hiç@Aslan Türkoğlu Rec 2 nasıl ? 1. filmi beğendim, zombi olayına farklı bir soluk getirmiş.
@Aslan Türkoğlu nun şarkısını tespit ettim, puan vermiycem![]()
Etiketleyin milleti de dolduralım kayıtları;
@Bariş Savaş @Uğur İz @Ahmet KOLKOPARAN @Ali Ozer @Ugur Kaya @Kemal Bulur Tolga Aybakan
Tiplere gel...Bu arada universe sandbox 2 diye bir oyun aldım, oyun değil aslında uzay fizik motoru... İstediğini yapabiliyorsun feyizli bir şey.
![]()
Yakın zaman olduğu için sana sormayayım hiç@Aslan Türkoğlu Rec 2 nasıl ? 1. filmi beğendim, zombi olayına farklı bir soluk getirmiş.
@Kemal Bulur abi bizim lobiden mi oluyor![]()
Baktım görsellere.Galaksileri çarpıştırma,futbol topu merkezli sistem varYaratıcılık ve hayallerle alakalı sanırım. Enteresan birşeye benziyor.
Alttaki cümleden hiçbirşey anlamadımYalnız Descent filmini beğenmiştim 2000'lerden,klostrofobisiz insanı fobili yapar resmen
![]()
Descent'i izledim büyük ihtimalle, yamyam kılıklı bir şeyler vardı galiba... O film ise hakikaten o çaresizliği hissetiriyordu.
REC:2 diye bir film var onu sordum Aslan'a... İspanyol filmi izlemediysen ilkini tavsiye ederim, diğerlerini henüz izlemedim.
Descent'i izledim büyük ihtimalle, yamyam kılıklı bir şeyler vardı galiba... O film ise hakikaten o çaresizliği hissetiriyordu.
REC:2 diye bir film var onu sordum Aslan'a... İspanyol filmi izlemediysen ilkini tavsiye ederim, diğerlerini henüz izlemedim.
The Purge - Arınma Gecesi. Bu filmi izledin mi abi? Çok enteresan bir konusu var. İki seriden oluşuyor. İkisi de sağlam. Ama ben ikincisini daha çok beğendim. Şiddetle tavsiye ederim.
İzlemedim, bu haftasonu izleyeyim.
Aynen oydu yeraltında geçiyordu.Klostrofibiyi en çok Alien'da hissetmiştim,diğreri de Descent olmuştu.
Rec de var bende. Ölüm Çığlığı diye geçiyor Türkçesi.Tamam ona da bakarım.