67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre 7 şarkı var kafaya yarışacak.

Gerçekten korkutacak bir filminiz var mı? Genelde korku filmleri saçma geliyor. Bir kez 7 yaşımda izlediğim aynalarla alakalı bir filmden korktum, birde halka filminden korktum. Halka filmini şartlar gereği korkmuştum, gece yarısı izleyip bittiği anda elektrikler gitti, telefon çaldı. Kardeşimi almak için sıfır sadece telefon ışığıyla mezarlığın içinden geçmek zorunda kaldım yerde 1 metre kar varken. Onun dışında korkmadım hiçbir filmden.

Bu yarışmanın kaderini strateji yapanlar belirleyecek. :D Çok net. Onu da en iyi Alpay becerdiği için bu yarışmanın favorisidir kendisi. Yazın bir kenara.

Gerçekten korkutacak bir filminiz var mı? Genelde korku filmleri saçma geliyor. Bir kez 7 yaşımda izlediğim aynalarla alakalı bir filmden korktum, birde halka filminden korktum. Halka filmini şartlar gereği korkmuştum, gece yarısı izleyip bittiği anda elektrikler gitti, telefon çaldı. Kardeşimi almak için sıfır sadece telefon ışığıyla mezarlığın içinden geçmek zorunda kaldım yerde 1 metre kar varken. Onun dışında korkmadım hiçbir filmden.

The conjuring olabilir, izlemişsindir ama izlemediysen sixth sense'de olabilir.

Halka ve Aynalar hayatımda izlediğim en saçma korku filmleri. :D Buna rağmen her iki film baya tuttu. O filmlerden korktuysan, İnsidious / Ruhlar bölgesi filmi ilk önerimdir. Ama yalnız ve gece izlemek istersen iki kez düşün derim. :)

The conjuring olabilir, izlemişsindir ama izlemediysen sixth sense'de olabilir.

Sixth sense çok başarılı bir film. Ama konusu ile başarılı, korku unsuru çok azdı. The conjuring çok klasik geldi, klişeler çoktu, fazla başarılı bulmadım. Arkadaşım uyuya kalmıştı o filmde hatta :D

Halka ve Aynalar hayatımda izlediğim en saçma korku filmleri. :D Buna rağmen her iki film baya tuttu. O filmlerden korktuysan, İnsidious / Ruhlar bölgesi filmi ilk önerimdir. Ama yalnız ve gece izlemek istersen iki kez düşün derim. :)

İşin tuhafı ne biliyor musun ? İnsidious'un ilk filmi çok aşırı korkutmadı beni... Muhtemelen final sahnesinden kaynaklanıyor, hani şu kırmızı kafa vardı ya. Nedense o sahne bir şekilde korkmamı engelledi :D

Beğendim beğendim ama dediğim gibi görmediğim şeyden it gibi korkarım, fazla geldi bana o film :D

Ha unutmadan bir de Mistik Olay diye bir film var. Filmi benden başka kendi oyuncuları dahil kimse beğenmedi ama ben baya beğendim. Çünkü konu enteresan aga. Tamam senaryonun hakkını belki fazla vermeyerek filmi mundar etmiş olabilirler ama yine de sıradışı bir film bence.

Aynen, valla ben yeni iddialı filmlerin çoğunu izlemişimdir, henüz Alien'ın yanına yaklaşan bir filme rastlamadım(O kategoride). Olmuyor yani deniyorlar ama Alien gibi olamıyor hiç biri.

Prometheus fena değildi mesela kendi içinde, ama Alien'ı izleyenler için pek sürpriz değildi. Hoş onu da Alien'ın yönetmeni çekti : Ridley Scott.Sigourney Weaver bir de erkeksilik ve çekicilik olayını iyi kotarıyordu,o film her yönüyle muazzam. Ben çok küçük yaşta izledim onu, zaten biliyorsun tvler paso film yayınlardı +18 ibaresi yoktu. Çocukken herşeyi aldık :D Günlerce etkisinden çıkamamıştım. Özellikle karından direkt yaratığın çıkma sahnesiyle android kılıklı herifin ölümü :D

Sixth sense çok başarılı bir film. Ama konusu ile başarılı, korku unsuru çok azdı. The conjuring çok klasik geldi, klişeler çoktu, fazla başarılı bulmadım. Arkadaşım uyuya kalmıştı o filmde hatta :D

İşte herkesin korku sembolleri başka. Sixth Sense çok korkutmuştu beni. Bence sen korku filmi izleme yahu korkmuyorsun demek ki... Zorlamanın alemi yok :D

İşin tuhafı ne biliyor musun ? İnsidious'un ilk filmi çok aşırı korkutmadı beni... Muhtemelen final sahnesinden kaynaklanıyor, hani şu kırmızı kafa vardı ya. Nedense o sahne bir şekilde korkmamı engelledi :D

Yanlış hatırlamıyorumsa sonda havada falan uçuyorlar. :D O sahneleri bana da komik geldi. Ama bir filmi değerlendirirken altın kural genele bakmak. :D Yani 1-2 saçma sahne var diye onca güzel sahneyi unutmamak lazım.

Mehmet Arslaner sen X-Files'ı izlemiş miydin, dizisini ? Çakacaksın X Files nice korku filmlerine taş çıkartır.

Aynalarla alakalı film ismini bilmiyorum, tvde çıkmıştı 7-8 yaşlarındaydım :D halkayı izlerken değilde, izledikten sonra yaşattıkları korkuttu. Film bitince elektriklerin şak diye kesilmesi, telefon çalması, hiç olmadığı kadar kar yağması, telefon ışığında mezarlıktan geçme vs. Hatta yolda gördüğüm tek çalışan arabanın lada samara olması :asd: Insidious'u bi açayım :)

Ha unutmadan bir de Mistik Olay diye bir film var. Filmi benden başka kendi oyuncuları dahil kimse beğenmedi ama ben baya beğendim. Çünkü konu enteresan aga. Tamam senaryonun hakkını belki fazla vermeyerek filmi mundar etmiş olabilirler ama yine de sıradışı bir film bence.

Katılıyorum, Happening iyi filmdi ama çok daha iyi olabilirdi dediğin gibi.

Yanlış hatırlamıyorumsa sonda havada falan uçuyorlar. :D O sahneleri bana da komik geldi. Ama bir filmi değerlendirirken altın kural genele bakmak. :D Yani 1-2 saçma sahne var diye onca güzel sahneyi unutmamak lazım.

Tabi canım orası öyle, İnsidious'un ortaları baya etkileyiciydi.

Aynalar denilen Kiefer Sutherland'inki ise bence fazla abartıydı. Lakin orada bir deri soyma sahnesi var tüyleri diken diken etmekten öte mide bulandırır.

@Mehmet Arslaner sen X-Files'ı izlemiş miydin, dizisini ? Çakacaksın X Files nice korku filmlerine taş çıkartır.

Onun intro müziğini duysam korkarım :asd: Çocukluk dönemlerinde Cine 5 açıp gece gece izlediğim zamanlardı. Nasıl yer ettiyse artık ürperirim duyduğumda müziğini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt