- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Mutlaka izle.
+
“Korku Seansı / The Conjuring” ve "Sinister" filmlerini de izle. Bu filmleri sağ atlatırsan sonra başka filmler de öneririm.![]()
Conjuring'i izledim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutlaka izle.
+
“Korku Seansı / The Conjuring” ve "Sinister" filmlerini de izle. Bu filmleri sağ atlatırsan sonra başka filmler de öneririm.![]()
Conjuring'i izledimkeşke izlemeseydim ama o kadarına gerek yok.
![]()
Beğenmediğin için mi diyorsun yoksa tam tersi mi?![]()
Gerçekten korkutacak bir filminiz var mı? Genelde korku filmleri saçma geliyor. Bir kez 7 yaşımda izlediğim aynalarla alakalı bir filmden korktum, birde halka filminden korktum. Halka filmini şartlar gereği korkmuştum, gece yarısı izleyip bittiği anda elektrikler gitti, telefon çaldı. Kardeşimi almak için sıfır sadece telefon ışığıyla mezarlığın içinden geçmek zorunda kaldım yerde 1 metre kar varken. Onun dışında korkmadım hiçbir filmden.
Gerçekten korkutacak bir filminiz var mı? Genelde korku filmleri saçma geliyor. Bir kez 7 yaşımda izlediğim aynalarla alakalı bir filmden korktum, birde halka filminden korktum. Halka filmini şartlar gereği korkmuştum, gece yarısı izleyip bittiği anda elektrikler gitti, telefon çaldı. Kardeşimi almak için sıfır sadece telefon ışığıyla mezarlığın içinden geçmek zorunda kaldım yerde 1 metre kar varken. Onun dışında korkmadım hiçbir filmden.
The conjuring olabilir, izlemişsindir ama izlemediysen sixth sense'de olabilir.
Halka ve Aynalar hayatımda izlediğim en saçma korku filmleri.Buna rağmen her iki film baya tuttu. O filmlerden korktuysan, İnsidious / Ruhlar bölgesi filmi ilk önerimdir. Ama yalnız ve gece izlemek istersen iki kez düşün derim.
![]()
Beğendim beğendim ama dediğim gibi görmediğim şeyden it gibi korkarım, fazla geldi bana o film![]()
Aynen, valla ben yeni iddialı filmlerin çoğunu izlemişimdir, henüz Alien'ın yanına yaklaşan bir filme rastlamadım(O kategoride). Olmuyor yani deniyorlar ama Alien gibi olamıyor hiç biri.
Sixth sense çok başarılı bir film. Ama konusu ile başarılı, korku unsuru çok azdı. The conjuring çok klasik geldi, klişeler çoktu, fazla başarılı bulmadım. Arkadaşım uyuya kalmıştı o filmde hatta![]()
İşin tuhafı ne biliyor musun ? İnsidious'un ilk filmi çok aşırı korkutmadı beni... Muhtemelen final sahnesinden kaynaklanıyor, hani şu kırmızı kafa vardı ya. Nedense o sahne bir şekilde korkmamı engelledi![]()
Halka ve Aynalar hayatımda izlediğim en saçma korku filmleri.Buna rağmen her iki film baya tuttu. O filmlerden korktuysan, İnsidious / Ruhlar bölgesi filmi ilk önerimdir. Ama yalnız ve gece izlemek istersen iki kez düşün derim.
![]()
Ha unutmadan bir de Mistik Olay diye bir film var. Filmi benden başka kendi oyuncuları dahil kimse beğenmedi ama ben baya beğendim. Çünkü konu enteresan aga. Tamam senaryonun hakkını belki fazla vermeyerek filmi mundar etmiş olabilirler ama yine de sıradışı bir film bence.
Yanlış hatırlamıyorumsa sonda havada falan uçuyorlar.O sahneleri bana da komik geldi. Ama bir filmi değerlendirirken altın kural genele bakmak.
Yani 1-2 saçma sahne var diye onca güzel sahneyi unutmamak lazım.
@Mehmet Arslaner sen X-Files'ı izlemiş miydin, dizisini ? Çakacaksın X Files nice korku filmlerine taş çıkartır.