67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar nostalji şarkılarla katılmışsınız ya sıkıldım dinlerken. Bu derin nostalji lobisini yıkacam Gsc'nin :D

Kendime 12 puan vermek istiyorum :asd22:

2015 yapımı bir şarkı var o senin sanırım :asd:

hannibal_lecter_md_by_mansonya.jpg

Şu sahneyi izlerken ki aldığım tadı verebilecek bir sahne çekerseniz ilk izleyiciniz ben olurum söyliyeyim :)

Beyninden bir bölümü aldığında adamın bazı uzuvları kıpırdıyordu veya işlevini yitiriyordu. Doktor olunmaz demiştim bu sahneden sonra :D

1- prekazinin monacoya attığı gol

2- uefa cup-super cup

3- gsc nostalji :D

Abi bu bildiğin kelle değil mi? :D Ayıp ediyorsun. Bizzat uzmanlık alanımdır. :D Arkadaşlara sor istersen.

Filmi izledin değil mi? Ağır spoiler vermiyim. Hoş Hannibal amcanın beyin yediği aşikarda, burda daha ters durumlar mevcut. İzlemediysen küfretme lütfen spoiler için :asd:

Hannibal'ın dizisi de gayet güzel, geçen hafta final yaptılar. 3 sezon sürmesi üzdü ama tadında bırakılması iyi oldu.

Robert Zemeckis favori yönetmenlerimden biri. Onun filmi. Nasıl izlemem. :) Ama epey oldu izleyeli. Hayal mayal hatırlıyorum.

Sinemada izlemiş olmanın yanında bir de küvetli bir sahne hatırlıyorum başka da bir şey hatırlamıyorum. :D Ha bir de psikopat (sanılan) komşu vardı.

12 ve 10 puanımın adresleri belli ,,
katılmayı düşündüğüm , çok sevdiğim eserler ,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt