67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaçtım ben de,herkese başarılar yarın için...

Ben de kaçayım beyler. Size doyum olmaz. Sonra devam ederiz.

Hatta bu konularla ilgili uzun uzun tartışmak için yeni bir başlık açalım derim Sinema / Tv bölümünde. @Ayberk Çetin @Mehmet Arslaner

Hadi hepinize iyi geceler arkadaşlar.

Açıkçası bizimki amatörce tabii işin tekniğini hiç bilmem. Ama filmlerde az çok o farklılıklar anlaşılıyor. Mesela Rope'ta bir masa sahnesi var, sadece masayı çekiyor.Benim akım olarak en sevdiğim İtalyan Yeni Gerçekçiliği. Birkaç filmini net ortamında bulamadım. En özel yönetmen de Kieslowski benim için. O adamın da değişik çekim teknikleri vardır ve filmlere yüklediği anlam muazzam.

Bu video'da ciddi katkı sağlar, işin teknik kısmını görsel olarak öğrenmek başka kitaptan okumak başka.

Hadi iyi geceler, son 5 şarkıyı yarın dinlerim artık.

https://www.youtube.com/watch?v=Kl9Fn662zoU

Açıkçası bizimki amatörce tabii işin tekniğini hiç bilmem. Ama filmlerde az çok o farklılıklar anlaşılıyor. Mesela Rope'ta bir masa sahnesi var, sadece masayı çekiyor.Benim akım olarak en sevdiğim İtalyan Yeni Gerçekçiliği. Birkaç filmini net ortamında bulamadım. En özel yönetmen de Kieslowski benim için. O adamın da değişik çekim teknikleri vardır ve filmlere yüklediği anlam muazzam.

Abi yapma böyle. Hadi bitirelim. Bağımlılık yaptın yeminle. :D Sevgilimle bile bu kadar yazışmıyorum son zamanlar. Sen nasıl güzel bir insan çıktın. Bundan sonra benim baş danışmanım ol lütfen. Bana filmler öner. Bana esmeyi anlat, bana sevmeyi anlat. Hadi iyi geceler. :hat:

Abiler, renktaşlar. Herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere.

Puanlarimi yolladim, herkese basarilar :)

Abi şu yasaklı şarkıyı halledin ortalık karismadan :D

Listeyi dinlemeye başladım.

Tekliflere açığım. :oley:

Listemdeki çok sevdiğim bir parçayı patlatmış birileri :red: Kesin Ayberk Çetin'dir kim olacak başka :38573: Bu şekilde benim kaç şarkımı patlattı kör olasıca :38573:

Puanlarimi gonderdim yasaklı hangisiydi ozelden yazin hele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt