- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
Kaçtım ben de,herkese başarılar yarın için...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de kaçayım beyler. Size doyum olmaz. Sonra devam ederiz.
Hatta bu konularla ilgili uzun uzun tartışmak için yeni bir başlık açalım derim Sinema / Tv bölümünde. @Ayberk Çetin @Mehmet Arslaner
Hadi hepinize iyi geceler arkadaşlar.
Açıkçası bizimki amatörce tabii işin tekniğini hiç bilmem. Ama filmlerde az çok o farklılıklar anlaşılıyor. Mesela Rope'ta bir masa sahnesi var, sadece masayı çekiyor.Benim akım olarak en sevdiğim İtalyan Yeni Gerçekçiliği. Birkaç filmini net ortamında bulamadım. En özel yönetmen de Kieslowski benim için. O adamın da değişik çekim teknikleri vardır ve filmlere yüklediği anlam muazzam.
Açıkçası bizimki amatörce tabii işin tekniğini hiç bilmem. Ama filmlerde az çok o farklılıklar anlaşılıyor. Mesela Rope'ta bir masa sahnesi var, sadece masayı çekiyor.Benim akım olarak en sevdiğim İtalyan Yeni Gerçekçiliği. Birkaç filmini net ortamında bulamadım. En özel yönetmen de Kieslowski benim için. O adamın da değişik çekim teknikleri vardır ve filmlere yüklediği anlam muazzam.
B. Arda Aycan abiler üni acılıyorya yogunum bu sıralar kusura bakmayın@Burak Pakdemir kardeşim sen de katılmıyorsun. Hayırdır?
Abi şu yasaklı şarkıyı halledin ortalık karismadan![]()
12 puanı adaşına çakListeyi dinlemeye başladım.
Tekliflere açığım.ley:
Listeyi dinlemeye başladım.
Tekliflere açığım.ley:
İki can bir ipte oynamaz sen benim şarkıya çak 12'yi Can Uz :asd22:12 puanı adaşına çak
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
12 puanı adaşına çak
İki can bir ipte oynamaz sen benim şarkıya çak 12'yi Can Uz :asd22:
12 puanı adaşına çak
İki can bir ipte oynamaz sen benim şarkıya çak 12'yi @Can Uz :asd22:
sende 12'yi bana ver böyle sürüp gitsin
Hay yavrum porsukların porsuğu aslanım benimPorsuk lobisine ayırdığım kontenjan dahilinde senin puanın hazır abi.
Sıkıntı yok.ley: