67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Listemdeki çok sevdiğim bir parçayı patlatmış birileri :red: Kesin Ayberk Çetin'dir kim olacak başka :3. 8573: Bu şekilde benim kaç şarkımı patlattı kör olasıca :38573:

Siz aynı lobiden değil misiniz yahu? Maaşallah arkadaşlık, lobidaşlık duygusu hat safhada. :D
Ayberk Çetin bak neler diyor sana kendi lobi arkadaşın. Senin yerin Mehmet abi ve benim yanımdır. Hadi katıl bize. Komodo Ejderleri seni bekler.

Siz aynı lobiden değil misiniz yahu? Maaşallah arkadaşlık, lobidaşlık duygusu hat safhada. :D
@Ayberk Çetin bak neler diyor sana kendi lobi arkadaşın. Senin yerin Mehmet abi ve benim yanımdır. Hadi katıl bize. Komodo Ejderleri seni bekler.
Şarkım patlarsa laf ederim lakin kendi lobidaşım yoldaşım olduğunu düşünüyorsam da 12'yi çakarım kardeşim bunu da bir yere not al :D :D Ayberk Çetin kardeşim bunlar daha mevzuyu çözememişler bak daha dünkü b.k komodin lobisi seni çağırıyor :D

Şarkım patlarsa laf ederim lakin kendi lobidaşım yoldaşım olduğunu düşünüyorsam da 12'yi çakarım kardeşim bunu da bir yere not al :D :D Ayberk Çetin kardeşim bunlar daha mevzuyu çözememişler bak daha dünkü b.k komodin lobisi seni çağırıyor :D

B.k diyerek komodo ejderlerindeki ezeli rakip, ebedi dostun olan başta ben olmak üzere tüm arkadaşları kaybettin. Bundan sonra misyon ve vizyonumuz kellen üzerine olacak ağa(bek)! En kısa sürede abdestini al. Şehadetini getir. Ebediyete yolculuğun yakın!

B.k diyerek komodo ejderlerindeki ezeli rakip, ebedi dostun olan başta ben olmak üzere tüm arkadaşları kaybettin. Bundan sonra misyon ve vizyonumuz kellen üzerine olacak ağa(bek)! En kısa sürede abdestini al. Şehadetini getir. Ebediyete yolculuğun yakın!
Ozan & Erman & Ayberk & Murat & Alpay beşlisine musallat olmadığın sürece ezeli rakip ebedi dostuz kardeşim lakin bu beşliye sarmaya başladın mı sıkıntılar büyür önünü alamayız :D O yüzden bir daha görmeyeyim :38573: Dünkü b.k dediğime bakma şakasına söyledim onu... Mırnav lobisi gibi şike lobisi olacağına Aslan'lar gibi komodin olursun kabulümdür :D

Şaka maka son zamanlarda dinlediğim en iyi listeyi dinliyorum. Açıkçası listeyi çok beğendim. Puanlama yapmakta zorlanıyorum :red: Kürsü yapabilirim diyordum ama liste çok sağlam o yüzden zor gibi görünüyor. İşte bana böyle listelerle gelin :asd22:

Aslan özelden gönderdiğin şarkıya 12 puan verdim. 10 puan hangi şarkıydı yazmamışsın? :asd: Viva Komodo

Ozan & Erman & Ayberk & Murat & Alpay beşlisine musallat olmadığın sürece ezeli rakip ebedi dostuz kardeşim lakin bu beşliye sarmaya başladın mı sıkıntılar büyür önünü alamayız :D O yüzden bir daha görmeyeyim :38573: Dünkü b.k dediğime bakma şakasına söyledim onu... [B]Mırnav lobisi gibi şike lobisi olacağına [/B]Aslan'lar gibi komodin olursun kabulümdür :D

tudtp1.jpg

Şaka bile olsa hiç yakıştıramadım abi. :D Komodolar şike yapmaz. Zaten o yüzden şampiyon olamıyoruz ama yine de şike yapmayız!

Zaten istesekte yapamayız sanırım. Herkes bize gömüyor ama bizim lobiden bi seni tanıyorum, kimiz biz, hücre sistemiyle mi çalışıyoruz, yoksa sadece ikimiz mi varız? tanımıyorum kimseyi :D

Şaka bile olsa hiç yakıştıramadım abi. :D Komodolar şike yapmaz. Zaten o yüzden şampiyon olamıyoruz ama yine de şike yapmayız!

Komodoların şike yapmadığına ben de şahidim.

Strateji, taktik, adam kayırmaca, lobi içi puanlaşmaca hariç.

Zaten istesekte yapamayız sanırım. Herkes bize gömüyor ama bizim lobiden bi seni tanıyorum, kimiz biz, hücre sistemiyle mi çalışıyoruz, yoksa sadece ikimiz mi varız? tanımıyorum kimseyi :D

Eray ÖZTÜRK
Mehmet Arslaner
Teoman Eraslan
Tuncay Van
Güray Ataman
Göktuğ Çakırlar
Tevfik Aksoy
Ömer Tuğrul Yılmazer
Burak Pakdemir

Hepsi birer komodo ejderi. Sayayım mı daha?

Eray ÖZTÜRK
Mehmet Arslaner
Teoman Eraslan
Tuncay Van
Güray Ataman
Göktuğ Çakırlar
Tevfik Aksoy
Ömer Tuğrul Yılmazer
Burak Pakdemir

Hepsi birer komodo ejderi. Sayayım mı daha?
Eyv başkan :D Kadro sağlammış aslında :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt