67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 5 şarkıya geldim.

Puan isteyen elini çabuk tutsun. Ona göre...

Komodoların şike yapmadığına ben de şahidim.

Strateji, taktik, adam kayırmaca, lobi içi puanlaşmaca hariç.

:red:

Kardeşim bu dediklerini yapmış olsak zaten her yarışma şampiyon biz oluruz. Sen tüm lobilerde dolaşa dolaşa devreleri yakmışsın. :D Lobileri karıştırıyorsun.

@Ayberk Çetin @Mehmet Arslaner @Aslan Türkoğlu şu introyu bir yerlerden hatırlıyor musunuz? :D Hani doksanlı yıllarda inter star'da pazar akşamları parlament sinema kulübü sonrası oynayan bir tv serisi vardı hani :D Fragmanı bile o zamanlar altına s.ç.rtmaya yetiyordu :D

https://www.youtube.com/watch?v=54tyrpYuBHI

Bu vesile ile Wes Craven ustayı da saygıyla ve rahmetle anıyoruz...

Hatırlanmaz mı o yav :D

Bu da içimi bir hoş yapıyor, bilmiyorum neden.

https://www.youtube.com/watch?v=mI_ZtpaAG9E

Puanları 15 dakikaya yolluyorum.

Yasaklı şarkı benim veya değil gibi postlar atmayın lütfen postları ben siliyorum belli etmeyin lütfen.

Puanları yolladım.

Puanlarimi yolladim 5-6 şarki begendim.

Kedi lobisinin neferiyim, tetikçilik de yaparım, bulaşıkları da yıkarım :D

Abi eskiden tabiri caizse; elini sıcak sudan soğuk suya sokturmazdık, üstüne titrerdik yeri gelir kurşunlara siper yapardık kendimizi :D olmamış bu yeni durum...

Beğenmeyip gönderdiğimiz @Mehmet Arslaner e bir şey yapamadı o, sana hiç bir şey yapamaz :D
Bir şey yapamadım mı? :D Yav Evanescence - Bring Me To Life parçası ile şampiyonluk alarak adamı travmaya soktum daha ne olsun? :D 4 aydır çıkacak o travmadan hala bekliyoruz :D O travma yüzünden büyük bir hata yaparak mırnav lobisinden uzaklaştırdınız en önemli tetikçi mikserinizi :D

Büyük resimden bakın büyük resimden :D O zaman nasıl bir faça yediğinizi anlarsınız ama iş işten geçeli çok oldu :D

Son düzenleme:
Vay be koskoca ulu lider B. Arda Aycan mecburiyetten tetikçilik görevi üstlenmiş... Bugünleri de mi görecektik :D

Senin bir kedin vardi dimi abi. O kedinin gözlerine nasil bakiyorsun. kedi lobisinden sürgün edildin birde:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt