- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Hadi son 4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte şimdi bittiniz sn kedi ve porsuk üyeleri.
Kalkın ayağa! Ulu ejder geldi!![]()
Aynen cnm yasak olduğunu bilmen lazımBenim imzamı sen mi değitirdin?![]()
Aynen cnm yasak olduğunu bilmen lazım
Yönetimi oku anlarsınBilmiyordum. Yasaksa niye eklediniz? O da ayrı bi konu.![]()
Az daha kaçırıyormuşuz ya sende olmasan kaçıracaktım
Şarkımı gönderdim.
Haydi hayırlı olsun. Ejderler olarak bu yarışmayı almak zorundayız. Hayat memat meselesi oldu artık. Alpay gibi çoluk çombalağın diline düştük.![]()
Yönetimi oku anlarsın![]()
Çoluk çombalak dediğin senin lobinin şampiyonluk sayısını tek başına 16 ile çarpıp 2'ye bölüyor kardeşimHaydi hayırlı olsun. Ejderler olarak bu yarışmayı almak zorundayız. Hayat memat meselesi oldu artık. Alpay gibi çoluk çombalağın diline düştük.![]()
Hayırdır Erman bey keyfinize göre mi iş yapacaz@Emrah Yıldırım şarkımı değiştirdim. Son mesajımı dikkate al lütfen![]()
Bunu her yarışmada yapmak zorunda mısın Erman?Emrah Yıldırım şarkımı değiştirdim. Son mesajımı dikkate al lütfen![]()
Çoluk çombalak dediğin senin lobinin şampiyonluk sayısını tek başına 16 ile çarpıp 2'ye bölüyor kardeşim![]()
![]()
Teknik ekipman değil miyim benHayırdır Erman bey keyfinize göre mi iş yapacaz![]()
Bunu her yarışmada ben değil Alpay Asma yapıyor karıştırdın senBunu her yarışmada yapmak zorunda mısın Erman?
Tapatalk
Bunu her yarışmada yapmak zorunda mısın Erman?
Tapatalk
yazdımgirelim