- 14 Haziran 2009
- 28.937
- 12.998
- 2.698
BPL'nin kadim şampiyonuna nasıl böyle bir ithamda bulunursun?Ne alaka? Evet, başarılı olabilir. Ona lafımız yok ama bu çoluk çombalak olduğu gerçeğini değiştirmiyor.![]()

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BPL'nin kadim şampiyonuna nasıl böyle bir ithamda bulunursun?Ne alaka? Evet, başarılı olabilir. Ona lafımız yok ama bu çoluk çombalak olduğu gerçeğini değiştirmiyor.![]()
Söylemene gerek yok öyle olacak zatenAbi sen de yasaklı bir şarkıyla katıl da, yarışmanın ilizyonu bozulmasın.![]()
Abi sen de yasaklı bir şarkıyla katıl da, yarışmanın ilizyonu bozulmasın.![]()
ESC çok güzel gelseneVay bee
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaz ama hiç şarkı düşünmedim ama maksat eğlenceESC çok güzel gelsene
Doğru o da yapıyor ama sen de az kalır değilsin. Benim yasaklı şarkı olayı kadar senin de şarkı değiştirme vukuatın vardır.Teknik ekipman değil miyim benNazımız geçsin o kadar da
Bunu her yarışmada ben değil Alpay Asma yapıyor karıştırdın sen![]()
![]()
Yazdım sen yolla yasaklı olmayan bişeylerYaz ama hiç şarkı düşünmedim ama maksat eğlence![]()
BPL'nin kadim şampiyonuna nasıl böyle bir ithamda bulunursun?Porsuk demek aynı zamanda halkçı masonik demek! Tehlikeli sularda yüzüyorsun kardeşim
![]()
Şimdi ona değindim Aslan. Yav şarkı seçemiyorum. 2 tane şarkı var. Gidip geliyorum ikisi arasında.Abi sen de yasaklı bir şarkıyla katıl da, yarışmanın ilizyonu bozulmasın.![]()
tamamdıryer varsa yazar mısın
Karşim listede yoksa ya da Papua Yeni Ginece de yarışmışsa benim ne suçum var.Söylemene gerek yok öyle olacak zatenSonradan aa bu yasaklıymış ama olsun kalsın puan vermeyin diyecekler sonra yine derece yapacak :38573:
Şimdi ona değindim Aslan. Yav şarkı seçemiyorum. 2 tane şarkı var. Gidip geliyorum ikisi arasında.![]()
Tapatalk
Mantıklı, ama yurdum insanından korkuyorum. Şarkılara verdikleri like yada dislike kriterleri çok farklı.En çok likeye hansı sahipse onunla katıl.![]()
Ben de varım?
Edit: Dolmuş muydu?