- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Bekle pusuda bekliyorum ilk firsatta alacam o kelleniKelle almak benim işim.Kendinize farklı hobiler bulun Tuncay bey.
Taklitler aslını yüceltir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekle pusuda bekliyorum ilk firsatta alacam o kelleniKelle almak benim işim.Kendinize farklı hobiler bulun Tuncay bey.
Taklitler aslını yüceltir.
Yok canım, bu sefer sana kaptırmam şampiyonluğu. 12'yi verip geçeresin şarkıma.Şampiyon belli zaten abi. 2 sinide göndersen ne fayda![]()
Iste yapariz eglenirizde Aslan'i cikar birazda biz yarisalim.zaten ise yaramiyor biraz calissin.
![]()
![]()
Tuncay, yarışacaksan ben çıkayım diyeceğim ama biliyorum kabul etmezsin.Yer varsa yaz adminim.
Yok agabey takiliyorum ben Aslan'a burdaTuncay, yarışacaksan ben çıkayım diyeceğim ama biliyorum kabul etmezsin.![]()
Tapatalk
Kardeşim Moderating Stats'ta kimin ne kadar iş yaptığı belli oluyor.Telefonla bile fark atıyorum lan. Utan bi de smod olacaksın.
![]()
Baris sen cekil aradan , sen nerden ciktinForumun Umut Bulut'u kendisi
Ciddi yazdım aslında, katılacaksan feda diyebilirim. Senden kıymetli değil yarışma bilesin.Yok agabey takiliyorum ben Aslan'a burda![]()
Yok abi sen yaris senin sececegin sarki benimkinden iyidir ben hep son siralarda yer aldigim icin katilmasam daha iyiCiddi yazdım aslında, katılacaksan feda diyebilirim. Senden kıymetli değil yarışma bilesin.
Tapatalk
Yok abi sen yaris senin sececegin sarki benimkinden iyidir ben hep son siralarda yer aldigim icin katilmasam daha iyiTeaekkur ederim abi.
Berberden mi yazıyorsun sende bize? Ah Erovision sen nelere kadirsin.Sarkimi gonderdim
@Mehmet Arslaner açık büfe bulamadı galiba. Kendisinden uzun zamandır haber alınamadı.
Berberden mi yazıyorsun sende bize? Ah Erovision sen nelere kadirsin.![]()
Ben de tatildeyim ama işi gücü bıraktım, yarışmayı takip ediyorum.![]()
Tapatalk
@Mehmet Arslaner açık büfe bulamadı galiba. Kendisinden uzun zamandır haber alınamadı.
Berberden mi yazıyorsun sende bize? Ah Erovision sen nelere kadirsin.![]()
Ben de tatildeyim ama işi gücü bıraktım, yarışmayı takip ediyorum.![]()
Tapatalk
Oğlan derken, çok değişik anlamlar çağrıştırdı bu kelime.Yok büfe oğlanla yolladı siparişimi, oyun oynuyorum bir yandan![]()
Sıhhatler olsun sanada.Yeni dondum berberdenAma hemen baktim yarisma baslamis mi diye
![]()
@Aslan Türkoğlu Cuma Bey sizin lobinizden değil mi? Bu ne sorumsuzluk! Lütfen olaya el atınız![]()
Oğlan derken, çok değişik anlamlar çağrıştırdı bu kelime.![]()
Sıhhatler olsun sanada.![]()
Tapatalk