67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz demokratik lobiyiz. İsteyen gönderir, isteyen göndermez. :D

Bizim lobi baya kalabalık galiba, bilahare listeyi ver de başka başlıklarda destek atayım. :D

Yasin Şimşek bizim lobidense hiç yazma, haberim yokmuş gibi takılayım. Ona destek atmak sıkıntı yaratabilir.

Son düzenleme:
Cuma abi birazdan gönderecek şarkısını. Merak etmeyin. Az önce yazdı.

Bizim lobi baya kalabalık galiba, bilahare listeyi ver de başka başlıklarda destek atayım. :D

Yasin Şimşek bizim lobidense hiç yazma, haberim yokmuş gibi takılayım. Ona destek atmak sıkıntı yaratabilir.

kuru kalabalik deniyor ona galiba abi. Bilmem nedersin:D

80'lerden çok pis ama öyle böyle değil çöp tenekesi kıvamında pis bir film çakasım geldi.

Yakında takip başlığı açalım diyorum. Ordan kadromuzu, misyonumuzu, vizyonumuzu daha rahat ve geniş bir şekilde yayalım. Ne dersiniz? Yasin bizim lobide değil. Zaten fazla katılmaz. Nerden çıkardın? :D
Kadromuzu ikiye ayırmak lazım. Yarışmaya ara verenler. Yarışmaya devam edenler. Aktif üyelerimiz bunlar:

Sen,
Ben,
Eray abi
Teoman doktor
Tevfik Aksoy
Tuncay Van
Cuma Yanutla
Güray Ataman
Göktuğ Çakırlar

en az bir bu kadar da yarışmaya ara veren ama bir gün tekrardan katılacak olurlarsa lobimizi temsil edecek üyeler var.

kuru kalabalik deniyor ona galiba abi. Bilmem nedersin:D

Hiç alakası yok, gözlemlediğim kadarıyla yarışma geçmişi olmayan isimler. Kısa sürede dosta güven, düşmana korku salarız. Mesela Arda abi; 7 şampiyonluğu var ama 2314351 kez yarışmış...

hemen geldim dışardaydım

Yakında takip başlığı açalım diyorum. Ordan kadromuzu, misyonumuzu, vizyonumuzu daha rahat ve geniş bir şekilde yayalım. Ne dersiniz? Yasin bizim lobide değil. Zaten fazla katılmaz. Nerden çıkardın? :D
Kadromuzu ikiye ayırmak lazım. Yarışmaya ara verenler. Yarışmaya devam edenler. Aktif üyelerimiz bunlar:

Sen,
Ben,
Eray abi
Teoman doktor
Tevfik Aksoy
Tuncay Van
Cuma Yanutla
Güray Ataman
Göktuğ Çakırlar

en az bir bu kadar da yarışmaya ara veren ama bir gün tekrardan katılacak olurlarsa lobimizi temsil edecek üyeler var.

İyimiş, tahmin ettiğimden fazlaymışız. Ömer falan da bizdeydi yanlış bilmiyorsam. Kısa sürede çok can yakacağımızı düşünüyorum, diğerleri bildiğin ihtiyarladı. Metal yorgunluğu başladı çok net belli oluyor.

İyimiş, tahmin ettiğimden fazlaymışız. Ömer falan da bizdeydi yanlış bilmiyorsam. Kısa sürede çok can yakacağımızı düşünüyorum, diğerleri bildiğin ihtiyarladı. Metal yorgunluğu başladı çok net belli oluyor.

Ömer Tuğrul Yılmazer (kurucu üyelerden)
Atakan Arda
Furkan KAN
Musap Aydinli
Erdi Güneş
Ismail ARIK

bunlar da bizim şerefimizi koruyor. Ama şu anda ara vermiş durumdalar. Döndüklerinde hele bir tam kadro olabilirsek, yarışmayı zaten ejderler olarak tek başına yönetecek potansiyele sahibiz. :D

Onu pazar günü izleyecem.Şu an uyuklama evresinde olduğumdan anlayamam. Baktım sen deyince ilerlete ilerlete biraz,ağır işliyor gibi geldi bana.

Uyuklayarak izlemek istiyorsan Area 51'i tavsiye ederim. Bomboş bir film, saçma sapan bir şey kim niye çekti bu filmi bilmiyorum.

Komodin Lobisinin kadrosu Galatasaray' ın 2010-11 yılındaki kadrosundan bile kötü ;)

Komodin Lobisinin kadrosu Galatasaray' ın 2010-11 yılındaki kadrosundan bile kötü ;)

Biz de çok sayıda konoplyanka var, 1-2 tane de yıldız adayı var. Mesela futbol üzerinden gideceksek, ben Ribery olarak görüyorum kendimi, 2-3 yarışma sonra göreceksin bunu abi, ne yazık ki sende B. Tulun olacaksın.

Herkesten özür dilerim, daha yeni eve gelebildim. Beklettim o kadar hakkınızı helal edin..

Biz de çok sayıda konoplyanka var, 1-2 tane de yıldız adayı var. Mesela futbol üzerinden gideceksek, ben Ribery olarak görüyorum kendimi, 2-3 yarışma sonra göreceksin bunu abi, ne yazık ki sende B. Tulun olacaksın.

Biz Los Galacticosuz ve seni hiç aramıyoruz :D

Hiç alakası yok, gözlemlediğim kadarıyla yarışma geçmişi olmayan isimler. Kısa sürede dosta güven, düşmana korku salarız. Mesela Arda abi; 7 şampiyonluğu var ama 2314351 kez yarışmış...

B. Arda Aycan abi nediyor Mehmet abimiz. Senin 1 şampiyonlugun şikeli demeyemi getiriyor. Ben 8 şampiyonlugun var biliyorum.

O ne kardeşim imdb 4,2. Yazık bir haysiyeti var düşük de olsa puanın :D

Yemin ediyorum bak abartmıyorum; bana 20-30 bin TL bütçe ver, çok daha iyi uzaylı kostümü hazırlarım. Hani Tarkan'ın filmi vardı bir tane dev ahtapot gibi bir şey vardı; onun kalitesinde işte.

Oyunculuklar desen kostümlerden beter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt